Лијечи рак и сиду!

Болести попут рака или АИДС-а и даље разарају људе и породице широм свијета, али постоји човјек који тврди да има лијек за све наводно неизљечиве болести. Овај текст би "као" требало ставити у рубрику о теоријама завјере, (неки кажу теоријама истине), али знате да постоји она стара "гдје има дима...".

Свијет 29.10.2015 | 20:42
Лијечи рак и сиду!

Др. Себи није "од јуче". Он наиме још од 1980. године тврди да има лијек за све болести, од грипе до рака и сиде. Он званично носи надимак "Амбасадор самоизлијечења", а иначе је избјеглица из Хондураса са трајном адресом у САД-у.

У његовој амбуланти нећете пронаћи диплому са медицинског факултета, али има сертификат исцјелитеља стоји поред његовог стола. Себи каже да се тајна његовог лијека налази у природи.

"Компликујемо ствари са науком, али ако се вратимо богу, који каже да се лијек за све налази у природи, онда можете видјети да су моје методе лијечења јако једноставне", казао је.

Др. Себи сматра да лицемјери управљају свијетом медицине, а да разне траве, гљиве и биљке које налазимо у природи заправо лијече све. "Ја користим биљке да лијечим болести. Научници користе хемијске препарате".

Овај човјек све болести лијечи једним лијеком, коктелом направљеним од биљака, дијабетес, гојазност, овисности о дрогама, лијековима, алкохолу или обољења за које медицина нема одговор, Себи уклања све штетне материје из организма лијеком за који не издаје рецепт - јер лијечи. Наводно, доказано, а у видео прилогу можете видјети изјаве људи који потврђују његове наводе.

"Мој лијек уклања информацију о болести из тијела", каже. Једну жену је деведесетих година излијечио од сиде за двије седмице, а хиљаде људи широм свијета се дословно куну у овог човјека.

Исцјелитељ, патлогичар, ботаничар, биохемичар и натуралиста је најкраћи опис Др. Себија који је због својих тврдњи завршио пред судом због оптужнице за "обману и преваре".

Суд у Њујорку је од Себија тражио да доведе свједоке, односно људе које је излијечио од смртоносних болести, али уз то да бивши обољели донесу и своје дијагнозе, као и "папире да су здрави".

Себи је пред "лице правде" извео 77 свједока, које је тужилац саслушао, да би на концу суд Себија прогласио невиним.лац

Свјетски медији наводе да је су људи попут Мајкла Џексон, Џона Траволте и Едија Марфија били на листи особа које је Себи лијечио, а модерна медицина је изразила скептичност и казала да су Себијеви подухвати заправо само обмана и неизводљиви.

Извор: Н1

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

30.10.2015 05:31

Нема кости а хоће убости

ОДГОВОРИТЕ