Сувара,Додиков човјек за прљаве послове

Гротескна је најава Горана Суваре да ће против Босића и још неколико људи из СДС-а, којима је наводно продао снимак разговора с Милом Радишићем, поднијети тужбу за уцјену, напад на уставно уређење Републике Српске и шпијунажу. Нажалост, он је за Јавни РТВ сервис Републике Српске и даље релевантан саговорник.

Република Српска 14.10.2015 | 22:48
Сувара,Додиков човјек за прљаве послове

Бањалучки бизнисмен, одбјегли пресуђени криминалац Миле Радишић, снимљен је како говори о криминалу у врху власти Републике Српске. Попут афере са снимком премијерке Жељке Цвијановић, власти Републике Српске и од овог случаја праве полигон за замјену теза: умјесто да се надлежне институције заинтересују за наводе из снимка, јавности је наметнуто питање како је, овога пута СДС, дошао до снимљеног материјала.

Цијелу причу зачинила је Радио телевизија Републике Српске која је у више наврата објавила прилог с аутором снимка Гораном Суваром, који је побјегао из Републике Српске као и Миле Радишић.

И док се владајуће структуре уз помоћ РТРС-а из петних жила труде да фокус преусмјере на опозицију, због наводне куповине снимка, биографија Горана Суваре ни мало им не иде у прилог. Она, наиме, само потврђује да је тај одани војник власти Републике Српске, у чије име је пријетио и уцјењивао, од те исте власти очекивао и заштиту од кривичне одговорности због бројних кривичних дјела.

Ко је Горан Сувара?

Свидјело се то СНСД-овим бирачима или не, Горан Сувара, који је побјегао из Републике Српске да не би одговарао пред судом за више кривичних дјела, монструозно је чедо владавине Милорада Додика. Пресуђени па поново оптужени криминалац који је своје "вјештине" ставио у службу владајуће партије. Заузврат је, по свему судећи, тражио амнестију од судског прогона.

Сувара се настојао највише доказати кроз покушаје да се разбије грађанска иницијатива "Парк је наш", која је мјесецима организовала протесте против Радишићеве нелегалне градње у Пицином парку у Бањалуци. Спектар дјеловања кретао му се од најпрљавијег вријеђања неистомишљеника на друштвеним мрежама (најчешће под лажним именом), до много озбиљнијих притисака и уцјена.

СНСД-ов бот, који је са импресивном енергијом пљувао по мрежама све што није у знаку Додикове социјалдемократије, био је, тврде извори, на платном списку криминалца Миле Радишића.

Познаник Горана Суваре, који не жели да му се спомиње име, тврди да се Сувара сам понудио Радишићу да разбије протесте у Пицином парку. Иако МУП Републике Српске није успио лоцирати одбјеглог и пресуђеног бизнисмена, исти извор наводи да се Радишић, скупа са Суваром, склонио у Нови Сад.

А учесници протеста у Парку, шетачи, добро се сјећају Суварине улоге у јесен 2013. године.

Чувар уставног поретка и „агент-спавач“.

Сувара је ишао од једног до другог шетача увјеравајући их да посједује њихове приватне преписке, те да ће бити оптужени за "рушење уставног поретка Републике Српске". Говорио им је да су у протесте умијешане стране службе како би се рушила Република Српска, а да ће шетачи бити похапшени као издајници. Случајно или не, у то вријеме је Додикова власт најављивала формирање Савјета за заштиту уставног поретка, чији би задатак био лов на вјештице.

Сувара се шетачима представљао и као „специјално обучени агент-спавач“ који посједује врхунску опрему за снимање. Све то требало је ваљда заплашити неистомишљенике Милорада Додика, чему се Сувара посветио с ентузијазмом најоданијег слуге.

Није се либио ни мјешања у приватни живот Жељка Вулића који је био битку с Радишићем због приступног пута који му је на крају одузет. Ипак, његове методе "агента-спавача" махом су се сводиле на жалосно прикупљање трачева, ширење дегутантних измишљотина и кориштење Фацебоок профила шетачи објављују на својим зидовима.

Своју наклоност режиму покушао је доказати и мијешањем у протесте бораца у фебруару 2014. Преко посредника је заказао састанак са вођама протеста најављујући да има неке информације које би им могле користити.

-Рекао нам је да нам може помоћи у реализацији наших захтјева, али да се повучемо из парка и да се људи не изводе на улице. Представљао се као да подржава борце али да, ето, протести нису прави начин јер су упетљане стране службе и да се тако руши Република Српска, прича Жељо Дуцан, један од вођа борачких протеста.

Каже да је Сувару познавао од раније и да је знао да ради за власт. Зато је Суварин покушај да утиче на организаторе протеста у старту пропао, али је он упорношћу најоданијег СНСД-овог војника наставио појединачно да "обрађује" борце.

У то вријеме се представљао да води организацију Српски народни покрет 1389 (Република Српска) и када је схватио да неће моћи да утиче на руководство бораца, почео је лијепити плакате по парку у којима позива борце да не насиједају на позиве за протесте, да су њихове вође страни плаћеници, издајници и сл.

Предсједништво СНП 1389 (Република Српска) недавно је демантовало Суварине тврдње да је оснивач овог покрета и оптужило га да је покушао да преузме организацију нудећи 200 хиљада марака мита.

Биографија криминалца са дна

Прије покушаја гушења било каквог грађанског отпора, Суварин "рад" је био сконцентрисан углавном "с оне стране закона".
Према писању Гласа Српске, Сувара је од августа 2008. године издржавао казну од шест мјесеци затвора због изнуде. Али у поређењу са осталим дјелима за која се сумњичи, изнуда је у рангу крађе жвака у маркету.

У саопштењу бањалучке полиције из априла 2000. године наводи се да су браћа Милорад и Раденко Вучковић "подстрекивали Горана Сувару да изврши убиство неколико лица у Бањалуци нудећи му као противуслугу новчану накнаду и средства за извршење".

Према тврдњама Бошњака из Гламоча, браћа Сувара су умијешана у убиства више цивила, махом стараца, у периоду од 1992-95. године.

Горанов брат Душко Сувара звани ханс, осуђен је на 15 година затвора због убиства Хафије Дуганхоџић (55) и Физе Ђуг (66). Према наводима у пресуди, Душко Сувара је у ноћи између 31. јануара и 1. фебруара 1994. године у насељу Дубоки пут у Гламочу убио ове двије старице, а 19. марта 1993. године у насељу Луке покушао да убије Млећу Зељковић.

Прије неколико година у јавност је доспио и снимак телефонског разговора Горана Суваре са сарадником тадашњег министра правде Џерарда Селмана. Из њега се може закључити да су у побуну у затвору Туњице били умијешани Суварин брат Душко, а по налогу самог министра правде. Циљ је, наводно, био да се смијени директор КПЗ Љубомир Љепојевић и помоћник министра правде Бошко Ђукић.

Све чињенице из биографије Горана Суваре поткрепљују ријечи које је овај СНСД-ов војник рекао савјетнику Младена Босића, Небојши Вукановићу.

-Сувара је све урадио због освете Додику и СНСД-у, за које је радио у кампањи и који су му обећали да ће га ослободити у одређеном процесу вођеном против њега, али послије избора нису одржали обећање због чега је он морао да побјегне из Републике Српске, рекао је Вукановић за агенцију Бета.

Одани СНСД-ов војник, изгледа да се ипак нашао у озбиљном проблему: осим што је побјегао од судског позива, изгубио је подршку криминалца којег је снимио, а и политичког вође за којег је радио и који је спреман да пусти низ воду чак и кума Милу Радишића.

-Тражим да полиција приведе Радишића, а од Пореске управе да испита пословање 'Гранд трејда', рекао је Додик поручивши тако својим војницима да је њихово вријеме истекло.

Зато је гротескна изјава Горана Суваре да ће против Младена Босића и још неколико људи из СДС-а, којима је наводно продао снимак разговора с Милом Радишићем, поднијети тужбу за уцјену, напад на уставно уређење Републике Српске и шпијунажу.

Нажалост, он је за Јавни РТВ сервис Републике Српске и даље релевантан саговорник.

Извор: Истинито

Коментари / 72

Оставите коментар
Name

топ

14.10.2015 08:07

Мајмун ако бог да казна дуготрајног затвора Какав Сувара будала обицна и криминалац одмах тразити његово изруцење.Па кримоси се играју са дрзавом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми сами

14.10.2015 08:50

Он је прави примјер на ста је спао СНСД.Полуписмени лопови,будале,силедзије...Е то је окрузење предсједника и такви људи добијају свако веце у Дневнику РТРС по 5-10 минута да прицају које какве будалестине. Ста паметан цовјек има реци за то све??? Ста???? Страсно.

Name

Никола Спириц

14.10.2015 08:59

Сувару за амбасадора у Србији.Није ни Скрба ниста бољи био.Висе лове је спиздио од њега.

Name

СНСД гласац

14.10.2015 09:43

Питање за РТРС.Гдје вам је постењацина Кебо???Смјенили сте Дзаферовица или...Несто нема српских одсјецених глава на Возуци одавно у програму.Ма знам ја како ви радите.Извлаците како кога и кад треба за рад СНСД-а....а нека вас.Ста би ми без вас.

Name

????

14.10.2015 12:42

Какво изручење када је одрађивао прљаве послове за Селмана а Селман још увијек контролише корумпирани дио судства и тужилаштва?!?

Name

Покојна Милева

14.10.2015 14:03

Сувара је цувар уставног поретка РС.И борац против корупције.Ако мени не вјерујете гледајте дневник РТРС И Наду Арлов....

Name

борг

14.10.2015 15:38

Сувара је бумеранг који је промашио циљ па ће се разбити о главу оном ко га је употребио.

Name

Калабиц

15.10.2015 05:50

У цијој лудој глави је замисљена ова "оператвна акција" са Суваром? Који је "експерт" ово замислио и предлозио "Возду" и опет га пред јавносцу избламирао као обицног в..а?

Name

п

15.10.2015 09:37

Сви набројани су на истом Милином плаћеничком списку:Сувара, Обрад Кесић, Лазански, Галијашевић,Ћеранић, Кебо,Кустурица,....и наравно РТРС!!!Хонорари по обављеном послу и нешто мало авансно!

Name

тв звјезда

14.10.2015 08:12

Диван развојни пут. Али није Боро Шнајдер. Сад знам како се стиже у дневник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

14.10.2015 12:46

И таман кад помислим да РТРС не мозе горе они ме поново изненаде...овај пут се не мозе дубље пасти....

Name

сортy

14.10.2015 08:12

Хаха тај Сувара је обицни гламоцки неписмени сељак који је пре рата цувао овце по Гламоцу који само зна ста је пива а за време рата пљацкао старе који су остали и убио јадне старе људе, јадник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл-Гл

14.10.2015 18:41

Тачно си у праву, иначе га зову "ДРОТ" а у рату је по Гламочу глумио борца, уствари је био обичи лопов и ратни профитер 100% познато гламочанима.

Name

ББ

15.10.2015 07:23

Из Гламоца. Најгора сорта. Нема даље.

Name

пире

14.10.2015 08:16

Го..а један и други, устасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бот

14.10.2015 08:18

Па Сувара је преговарао на Фочанским брионима ту је И смјештен био са Синишом Гољанином да Сувара разбије Марића да га толико истуче да овај заврши на апаратима, дао му је 10.000 КМ, а да Синиша постане пресједник СНСД-а у Фочи. А Суварин брат би био пребачен у Фочански затвор. Одакле би му било омогућено да побјегне. Па то цијела Фоча зна... И издадоше га ови Фочански снс1389. Паре није вратио. Синиша пријетио преко Селмана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389

15.10.2015 18:53

Ма шта причаш, појасни!

Name

марко самардзиц

14.10.2015 08:19

Ајмо висе да цистимо ту силну прљавстину!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОТУЖНО

14.10.2015 08:27

Није проблем Сувара и његов ментални склоп, али је ОТУЖНО у свему томе понашање РТРС-а, па и самог господина предсједника, јер им Сувара нарушава КРЕДИБИЛИТЕТ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивши

14.10.2015 12:56

Тачно, није проблем Сувара, проблем је службени Београд. Не требају медјународне потјернице ако се имају те специјалне везе. Полиција Србије је дужна ухапсити и Радишића и Сувару и испоручити их у Бањалуку. Ако ништа друго, дужна их је држава Србија протерати са своје територије, јер сви органи исте знају да су пресудјени у РС. Организовани криминал и даље држи Србију под својом шапом а Александар Вучић обмањује јавност.

Name

ненс

14.10.2015 08:33

РТРС = Радио Телевизија Радишић Сукара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Серафим

14.10.2015 08:38

КАД клупко крене низбрдо оно се до краја размота у овом слуцају то це потрајати али це се и размотати зависи од ресености способних и постених оперативаца и судија који це доци на полозај јер овој власти и багри која је у њиховој слузби је одзвонило за сва времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аспект

14.10.2015 08:47

Ко је овај из села Бакинаца код Лакташа и његова дружина стварају народу РС проблеме животне, то је над рекордима у свијету за Гинисову књигу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Бонд је требао да обезбјеђује Радишића

14.10.2015 09:10

И бонд агенција је требало да обезбјеђује Радишићев комплекс од "опасних шетача"али није изгледа дошло до трансфера

ОДГОВОРИТЕ
Name

СелманКРИМИ

14.10.2015 12:46

Опет се Селман спомиње у криминалним пословима а он ужива на угледној функцији... ЖАЛОСНО ЗА СВЕ ПОШТЕНЕ ГРАЂАНЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!

Name

мики

14.10.2015 09:12

Како је био добар Сувара кад је то све снимао.Сада није добар кад ја то све изнио у јавност.Господо из опозиције власт се руси на изборима.Видите ли да вам се љуља власт гдје год сте ви на власти у опстинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мики

14.10.2015 09:19

Цини се мени да се теби љуљају послови са црвенима...

Name

Градишка

14.10.2015 09:22

Незнају они ништа, а камо ли да владају....,само њихова шупља прича

Name

Ре градиска

14.10.2015 09:48

Јос један зависник од СНСД власти...јбг тјесите се...али ми цемо вас помести све.

Name

Ре Ре Градишка

14.10.2015 14:33

А који то ви? Ко сте ви а ко смо ми? Кога ћете ви помести? Сједи и ниједне висе

Name

Баја

14.10.2015 09:27

Па људи ово се десава пуних 20 година ко у БиХ покраде паре побјегне у Хрватску или Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кгб

14.10.2015 09:31

Колико манипулатора и ко фол Срба постоји у разно разним организацијама и институцијама.Стидим се због таквих који уз музику пице пецење пљацку клицу на српство и куну се у српство.Па цар Лазар Милос Обилиц и Косанциц су отимали од богатих давали и помагали сиротињи а данас данас се отима од радника сељака пензионера немозе се тако стварат српка дрзава или ентитет.Немозе се стварат да људи који се куну у Српство су највwци порески дузници Српске.Кекеровиц, Јаспот....успјесна предузеца ха ха све голи кримоссс!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале словенац

14.10.2015 09:53

А ја будала провео 33 мјесеца и 18 дана у ВРС. Сад незапослен гледам СРПСКИ КРИМИНАЛ, СРПСКИ НЕПОТИЗАМ, СРПСКУ КОРУПЦИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

леми

14.10.2015 10:31

Цијели Гламоч зна ко су Суваре. Када сам се у рату запитао у чије име браћа Суваре убијају и силују жене по Гламочу, био сам пребијен, уз поруку, "нису то жене, него Туркиње, а Сувара је наш". Ето нам сад, наш је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сукара.......фукара

14.10.2015 11:27

Сукара ..ФУКАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ана

14.10.2015 11:44

Па станите људи да ли је он примио паре или није то је битно

ОДГОВОРИТЕ
Name

исти

14.10.2015 11:49

Исти су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАРТИЗАН

14.10.2015 12:11

ЧУЈ ОВО ,,Чувар уставног поретка и „агент-спавач“. НЕМА ДАЉЕ, дотакли смо дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цигла

14.10.2015 12:50

Довући ће их Мектић обојицу у Републику Српску. И Радишића и Сувару. На оне казне, могу очкивати и приде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

еxса

14.10.2015 13:33

А види ових лудаца нацистицких....јаднице мора да ни родитеље немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

14.10.2015 14:17

Ти си препаметан Ово су Суварина церка и супруга те мисс РС 2012

Name

Абц

14.10.2015 21:00

Цацак паметолог зесци

Name

ГОЦИ ЛЕГЕНДА

14.10.2015 14:04

ГОЦИ ЛЕГЕНДА. МА ЈАЧИ ЈЕ ОД ЕЛИОТА НЕСА. ПО ОТКРИВАЊУ МУЋАКА ПОСТАО ЈЕ СКОРО ЈАЧИ ОД СИПЕ. МОЈ БРАЛЕ. ТОТАЛНО ЈЕ У МОДИ. НИЈЕ ЛАКО ДОБИТИ 15 МИНУТА ГЊЕВНИКА РТРС. АКО НАСТАВИ ДОБИЋЕ ОН И 30 МИНУТА, НЕ ЗНАМ ГДЈЕ ЋЕ САМО СТАВИТИ ГАЗДУ. МИСЛИМ У ДНЕВНИКУ. НАРАВНО У КОНТЕКСТУ МИНУТАЖЕ.ЈОШ АКО ОБУЧЕ НЕКИ ТРИКО ПА ПОКАЖЕ МАЉАВЕ ГРУДИ ЈУНАЧКЕ И НА НЕКОМ СЕОСКОМ ЗБОРУ БАЦИ КУГЛУ, МА ИМА ДА УЗМЕ И ЦИЈЕЛИ СПОРТСКИ ПРИЛОГ. ЧОВА НАМ ЈЕ НАЧИСТО ЛЕГЕНДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ханисте

14.10.2015 14:25

Сељацина Гламоцка и Бањалуцки асфалт,добитна комбинација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

14.10.2015 14:28

Изгледа да јесте погубна комбинација за СДС а добитна за СНСД.

Name

Незапослен

14.10.2015 14:27

Људи, толико има незапослених младића који би за малу накнаду и плаћене трошкове преко Дрине донијели и Радишића и Сувару!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

14.10.2015 14:32

Да то је метод Мектица Заборављас да је Сувара уцесник рата од 91 а колико видим рат за њега јос није престао.

Name

зивојин

14.10.2015 15:04

Изем ти дрзаву кад свака фукара мозе да пије кафу и додје до преседника а постени градјани немогу.Докле смо догурали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симеун

14.10.2015 15:06

Из ове вијести се даје закључити да Сувара ради за СНСД, а да га за тај рад плаћа СДС. ????????????????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

бусац123

14.10.2015 16:24

То ти је исто као јоинт вентура то јест "заједницко улагање"

Name

сноуден

14.10.2015 15:11

Цацак ... и тебе и овог патриоту ... па гдје је ратовао пљацкао бре борци прави данас немају посла и не баве се мутним радњама ко овај папак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Можда

14.10.2015 15:22

Можда ће тај лик почети водити дневник

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

14.10.2015 15:26

Монтy Пyтон схоw

ОДГОВОРИТЕ
Name

оргинал бањалуцанин

14.10.2015 15:50

Овај РТРС треба под хитно угасити, погледајте само структуру запослених и све це вам бити јасно, ко су и одакле су а треба мало кроз прсте прочешљат и афере запослених на ртрс , пуно се прица о њиховим аферама, ако сте заборавили њихј народ плаца и морају бити у слузби народа а приватни медији имају право да пису ста хоце ко

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејо

15.10.2015 19:49

Јел то 'оргинални' дијагноза???

Name

Директ

14.10.2015 16:11

Какав релевантни саговорник таква и телевизија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

14.10.2015 17:30

Каква реклама за разбојника и зликовца,кад га вец новинари дизу у звијезде и праве новог идола за насу слудјену омладину трбају му за минули рад похвалити и узу фамилију,прво дједа који је као србин у другом свјетском рату добровољно слузио у устаској црној легији,па оца који се убио тако сто је сам себи закуцао ексер у главу,а о брату Хансу не треба тросити ријеци јер висе је провео на робији него на слободи,постено је да се зна о каквој громади се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

14.10.2015 17:53

Цим дирнес сдс имас посла са БН има да те оцрни види се колики су ово лопови из сдс са суваром па им се обило по глави и сад суте само их бн брани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

днк

14.10.2015 18:55

Колико је често Сувара на Ртрс-у, Кустурица,Галијашевић и Кебо цркоше од љубоморе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

с-б

14.10.2015 21:21

На следецим изборима Г.Додик И његова мафија падају,, народу је вец све јасно да Републику Српску Води нај организованија Мафиа,зивим у Великој Бриатнији И сваке изборе предјем по 2.500 километара И додјем да гласам нецу да мој глас иде у корист мафији која је тренутно на власи позивам све младе људе све оне који не излазе на изборе изадјите на изборе И срусумо заједно ову проклету гладну мафију који раде искљуциво за себе И своју корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

15.10.2015 01:08

Остани у Британији молим те,не каљај том прљавом ногом српско тло.

Name

Имиц

15.10.2015 20:42

Бањалука, има човјек право да коментарише, као и ти. Зашто је прљав, нису прљаве девизе које се из дијаспоре сливају овдје. Мало поштовања према људима који нису из БЛ јер , изгледа, ви сте сами себи довољни.

Name

МињаУ

14.10.2015 21:43

Ухапсите сувару није никакав проблем распишите међународну потерницу ако није крив зашто је побего нека докаже да није крив Али је проблем ако га неко штити онда нема потернице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

14.10.2015 22:16

Колико цујем Сувара сутра задаје смртоносни ударац СДС у

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДР

14.10.2015 22:40

Не разумем какве везе Горан има са својим братом и његовим кривицним делима? Ста сада Горан треба да одговара за све који су пљацкали по ратисту а било вас је грдило... Он вас је све ухватио за руку и приморао?? Јел проблем сто раскринкава криминалце? Видим коментар цувао је овце пре рата ок ста је у Босни срамота цувати овце? Сада сте сви од једном фини.. Сви би ми били Горан да имамо м..да, а овако сто с..е и писете са лазним именима и сви сте фини и нисте пљацкали по рату од тога ми с...е

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

15.10.2015 14:12

О њему пису они који га не познају Имао је увјек м..а сто и сада показује Знам цовек из рата знам ста све смије а волио би вудјети ове хероје са нета да именом и презименом се појаве Узео паре СДС садс це и свим осталим Он једини сам мозе унистити опозицују али и срусити позицију То је МОЦ Капа доле

Name

Славуј

24.11.2016 22:54

Горан Сувара и Дуско сувара су иста говна убице и силедјије

Name

лауфер

14.10.2015 23:39

ПА СЛИЦАН ЈЕ СМРАДУ ИЗ ФОЦЕ ТЗВ. МАТИ, ПЕНЗИОНИСАНОМ МИЛИЦАЈЦУ..АЛ МАТОВИЦ ЈЕ ЈОС РУЗНИЈИ И ОДВРАТНИЈИ...ЦЕСТ ГОСТ НА СЛАВИ ДОДИКА.ХВАЛИО СЕ КАКО ЈОС САМО ЦУКА НИЈЕ ЗАПОСЛИО...ДОК ВЕЦИНА БОРАЦА ГЛАДУЈЕ....СЛИЦНИ СУ СМРАДОВИ СУВАРА И МАТОВИЦ ИЗ ФОЦЕ...АЛ ПОЛАКО...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјеза Козаре

15.10.2015 01:10

Умоболнице немој се скривати иза одјела него и ти обуци црну мајицу/косуљу па нека Козара опет закука као '41.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Два црна гаврана

15.10.2015 07:17

Потпуно се заборавило на оног лика који је прије 15-так година у БЛ осуђен на 10 година затвора, као један од учесника у кријумчарењу 160 и кусур килограма кокаина. Отишао у БГ, тамо боравио читаво вријеме, вјероватно под нечијом заштитом, нико га није ни тражио ни испоручио, кажу да је долазио и у БЛ. И ово личи, много личи. Баш као и колач у једној симпатичној ТВ реклами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

15.10.2015 15:04

Цацак ј... г....а! Потрцко плацени.Кога ти хвалус и бранис видис да лук није у винкло док се представљао као тајни агент има неке поремецаје од рата...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цацак

15.10.2015 15:13

Казем само како јесте Познајем цовјека Послије овога многи агенти му могу завидити Јадно је када коментарису они који се поједосе од зависти Он је узео 100.000 км а знајуци га узеце јос пар пута толико