ЕП - Терзић: Играчицама нема шта да се замјери!

Селектор одбојкашица Србије Зоран Терзић рекао је да нема шта да замени играчицама на полуфиналном поразу од Русије на Европском првенству.

Остали спортови 04.10.2015 | 10:00
ЕП - Терзић: Играчицама нема шта да се замјери!

Терзић је истакао да екипа мора да нађе снаге да одигра добро у мечу за треће место.

"Да ли је најзад дошло до неког пада у нашој игри, у смислу колико тога су девојке истрошене и уморне или је нешто друго у питању, девојкама не може дефинитивно ништа да се замери", рекао је Терзић после меча.

Србија је у Ротердаму изгубила 3:1.

"Све ово што су ове године играле, играле су пуним срцем, играле су добро, биле у врху на сваком такмичењу на којем су учествовале...Може да им се догоди једна оваква утакмица, није страшно. Ја се само надам и верујем у њих да ће у себи наћи снаге за сутрашњу утакмицу која је веома важна. Медаља је важна ствар на Европском првенству, и да не треба, као на прошлом да размишљају да су изгубиле злато, већ да треба да се боре за бронзу", казао је селектор.

Противник Србије у мечу за треће место биће Турска.

"Нема више ту много шта да се уради. Девојке морају да схвате важност тог меча. Морају да схвате да не играју само за себе, морају да схвате за кога све играју у нашој земљи и у Републици Српској и ван наше земље. То су ствари које морају да размишљају у том моменту, без обзира да ли су разочаране или им је тешко или су уморне или како већ. Сутра једноставно мора да се нађе снаге и мотива да се одигра на високом нивоу, јер то је једини начин на који може да се дође до победе против једне такве екипе као што је Турска", закључио је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар