Принц покушао да силује служавку

Саудијски принц Мајед Абдулазис Ал-Сауд (28), ухапшен је у својој вили на Беверли Хилсу јер је оптужен за покушај силовања своје раднице.

Свијет 26.09.2015 | 09:40
Принц покушао да силује служавку

Полиција је примила позив од једног запосленог у вили саудијског принца, а по доласку су интервјуисали све који раде за њега.

Наводно, принц је покушао да натјера дјевојку на орални секс, што је она одбила, па је у кући настала драма. Комшија је изјавио да је видио крваву жену како зове у помоћ у сриједу ујутру, када је и дјевојка пријавила инцидент.

Принц је ослобођен када је за њега плаћена кауција од 300.000 долара. Полиција је потврдила да принц нема имунитет у овом случају, а за 19. октобар је заказано суђење.

У овој кући од 37 милиона долара живи 20 особа, углавном запослених као послуга, а комшије нису срећне због тога што у њиховом крају живи особа коју мора да чува наоружано обезбјеђење.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

босанац

26.09.2015 08:39

Двадесет и осам му година,а вила од 37.мил.долара. И цува га наорузано особље, а слузе га дјевојке. И јос хоце да их силује. А таквих је много по свијету има ли Бога и правде да такве дебиле казни. И то са теском болесцу да не мозе ни умријети ни зивити, а да се сиромасни бар томе могу веселити кад не могу бољем зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивши муслиман

28.09.2015 10:12

Е, то вам је тај ђавољи ислам.

ОДГОВОРИТЕ