Суд одбио да саслуша Босићеве свједоке

У бањалучком Основном суду данас је одржан трећи дио рочишта поводом тужбе Милорада Додика предсједника Републике Српске, против Младена Босића, лидера СДС-а, због клевете.

Република Српска 23.09.2015 | 12:04
Суд одбио да саслуша Босићеве свједоке

До сада је предсједник СДС-а доставио обимну документацију која доказује његову изречену тврдњу да је Милорад Додик украо милионске износе.

На трећем рочишту предсједник највеће опозиционе странке задржао се три и по сата. Главна расправа ће бити одржана у новембру.

''Жао ми је што је судија одлучила да одбије све свједоке које смо ми имали, а који би потврдии истинитост наших тврдњи, али и даље има довољно података и докуменат који недвосмислено указују на милионске крађе и изношење новца из Републике Српске у иностранство, што је ја бих рекао систематска пљачка Републике Српске'' – рекао је лидер СДС-а Младен Босић након завршеног трећег рочишта.

Лидер СДС-а имао је интересантну листу свједока, на којој су имена министара из претходне али и актуелне Владе. Има људи који би, каже, потврдили да су присуствовали чиновима корупције. Ипак, ово није крај, поручио је Босић.

БН ТВ

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

xxx yyy

23.09.2015 10:20

Оставите овај јадни И напацени народ.Доста је Васе игранке.Не бори се неко да би народу било боље.Љубомора задрзо би његово мјесто И позицију.Сјаси КУРТА да узјаси МУРТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

фоца

23.09.2015 21:19

Пси лају,а каравани пролазе!

Name

несаломиви

23.09.2015 10:22

Зна Босић и многе Додикове тајкуне, са некима је и лично добар, који су "одрађивали" послове за "великог бају"!Може и њих ставити за свједоке, ако смије?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

луткар

23.09.2015 10:47

Младене растури мафијаша, доста га је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

23.09.2015 11:06

Суд има прилику да покаже непристрасност. Што нисам судија? Па да буде ни по бабу ни по стричевима! Судија има шансу да се баж покаже. Ово се не дешава сваки дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

библија успјеха

23.09.2015 11:09

Баштинац, Благојевић, Јелић, Милан Вукелић, зграда владе, зграда "јавног" РТВ сервиса, Жељко Вулић и његова породица, Миле Радишић, Банка Српске, Бирч, Бобар банка, разваљено здравство, разваљено школство, творница крпица Никола Тесла, бетонирана Бањалука, земљиште пољопривредне школе, куповина посланика - папака, аутопут 27 милиона КМ по километру, петља у Бакинцима само за Додика, отета Боска, потпуно уништен Руди Чајавец, бањалучка Мљекара, Космос, Јелшинград, Трудбеник, Инцел, уништена Електропривреда РС, трезор без иједног фенинга у њему...те прелијепи аеродром у Требињу, само су нека од достигнућа актуелне власти! Гласајте опет за свог Додика, не дајте га судијама! Опозиција је крива. Уааа...! Њих на доживотну робију! Они да врате што је отето, опљачкано и уништено! Је л' тако народе! Стоко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

римљанин

23.09.2015 12:02

Браво Библијо успјеха. Рендген српског народа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Икона

23.09.2015 17:13

Хало "библија успјеха", још само да Емир Кустурица сруши на Дрини ћуприју и озида нову. Старију од постојеће, наравно. Биће прелијепа као и аеродром у Требињу! ;)