Топ 10 будалаштина из протекле седмице

Ако се прибојавате да сте пропустили неку значајну прошлонедељну вест из света, немојте да бринете ево десет најзначајнијих.

Свијет 19.09.2015 | 19:09
Топ 10 будалаштина из протекле седмице

1. Крађа дела тела мумификованог Тутанкамона

Када је принц Тутанкамон мумификован, заједно са целим телом мумификован је и његов пенис у ерекцији. Експерти верују да је намеравано да са његовом вечном ерекцијом изгледа као прастари бог Озирис. Убрзо након проналаска Тутанкамона, његов орган је отпао, наводећи на мисао да је неко украо његов фалус.

2. Керол Вордерман нага пала са траке за трчање

Када је Керол у питању, осим спавања без одеће или тумарање по кући без исте, вежбање без ичега на себи је такође нормално. Ипак, следећи пут би требало двапут да размисли пре него што уради овако нешто јер је овог пута завршила са модрицама.

3. Доналд Трамп не носи перику

Не упознаје се сваки дан председнички кандидат, који вас позива на бину како бисте испипали његову косу.

Када је Мери Маргарет Бенистер са супругом отишла да чује Трампов говор, није ни замишљала да ће се појавити на бини испред 1,400 гледалаца и извршити инспекцију Трампове наводне перике. Трамп је усред говора прозвао Мери да изађе из публике и заклео се да је никада није видео у животу, као потрврда за аутентичност истраге. Она је потврдила пред присутнима и целим светом заправо да Трамп има праву косу и да не носи перику:

4. Слика коју је девојка жакачила на Фејсбук је постала велики хит

Слика две младе девојке у, како се чини, студентском дому, је прегледана више од милион пута након што је закачена. У горњем десном углу слике, налази се чудна секс-играчка које девојке вероватно нису ни биле свесне.

5. Жена која је унела мачку у авион, ударала посаду и претила да ће оборити авион

Проблем је настао када се испоставило да је жена, на лету Лас Вегас - Франкфурт прошле недеље, унела мачку у авион у својој ташни. Након што су схватили шта се десило, посада из авиона је одузела мачку и сместила је у тоалет, у том тренутку је побеснела жена почела да удара стјуардесе. Ситуација је ескалирала када је жена наводно повикала да ће срушити авион, што је узроковало принудним слетањем авиона у Денвер у пратњи ловачких авиона.

6. Кери Катонин депресивни љубимац

Када се преселила у нову шестособну кућу у источном Сусексу, са својим супругом и петоро деце, бивша звезда Атомик Китена Кери Катонин је усвојила пернатог пријатеља. Чак му је и направила налог на Твитеру под именом @трев_пцоцк - и он чак има више од 400 фоловера. Тревор Катона се на социјалној мрежи представља као депресивни паун који пролази кроз пубертет. Посебно је близак Кериној најстаријој ћерки Моли, Тревор може да се придружи породици за време оброка јер је његова омиљена храна крекери од шкампа.

7. Кање Вест најављује да ће се 2020. године кандидовати за председника

Кање је на МТВ Авардс емисији најавио да ће се кандидовати за председника. Ова декларација је дошла на крају његовог говора за номинацију за животну награду.


8. Мексиканац каже да његов пенис уништава његов живот

Роберто Ескивел Кабрера држи највећи светски рекорд за најдужи пенис. Кабрери је светска академија за рекорде измерила дужину уда од 48.2 цм. Он је у нади да ће бити уписан у Гинисову књигу рекорда сазнао да у Гинисовој књизи немају овакву категорију. Он је рекао како његов масивни уд уништава његов живот, спречавајући га у налажењу посла и упуштању у емотивну везу.


9. Слепи људи могу бити расисти такође, каже студија

Особа која не може да види боје може бити расиста. Неки слепи људи, могу исто имати предрасуде о другима судећи по њиховој раси, показује нова студија.

Студија је направљена на основу интервјуа спроведених преко телефона са двадестпеторо људи који су или рођени слепи или људи којима је вид тешко оштећен. Истраживачи су упитали људе, који већином живе на североистоку Сједињених Америчких Држава, да ли размишљају о расама људи и како то утиче на њихова осећања о особи. Студија је показала да слепи могу имати расне стереотипе, али да свим случајевима треба дуже да категоришу људе по раси и да постоји много више двосмислености.


10. Човек са истетовираним пенисом на бутини

Човек који је прозван "британским највећим идиотом", када је истетовирао пенис на бутини, се сада нада да ће повратити своју супругу када ласерски скине тетоважу. Стјуарт Валентино је истетовирао пенис на својој бутини из шале, али када је његова супруга, Саманта, видела то, избацила га је из кући и покренула поступак за развод.

Извор: Илyке

Коментари / 0

Оставите коментар