Џанан Муса - обећање лудом радовање!

Златни кадетски репрезентативац Босне и Херцеговине и МВП Еуробаскета Џанан Муса највјероватније неће добити обећани стан у Бихаћу.

Кошарка 20.09.2015 | 10:40
Џанан Муса - обећање лудом радовање!

Како је пренијела телевизија "Н1", колегијум Градског вијећа Бихаћ повукао је приједлог о куповини стана Џанану Муси са предложеног дневног реда 15. сједнице.

Умјесто тога, колегијум је предложио Одлуку о додјели средстава Спортском савезу Бихаћа за награђивање успјешних спортиста, што је потврдио и савјетник градоначелника Смаил Торомановић.

"Након консултација с правницима градоначелник Града Бихаћа одлучио је да повуче ту одлуку, јер има правних и недостатака техничке природе. С друге стране, кандидовали смо тачку, којом ћемо додијелити у новчаном еквиваленту, дакле новчана средства у висини од 60.000 КМ Спортском савезу града Бихаћа, који ће урадити правилник о новчаном награђивању истакнутих спортиста", објаснио је Торомановић.

Подсјетимо, градончелник Бихаћа Емџад Галијашевић је обећао да ће поклонити стан Џанану Муси након што су "змајићи" освојили злато на Европском првенству у Литванији, а Муса био најбољи играч турнира.

Коментари / 0

Оставите коментар