Кћерка Бреда и Анђелине жели да промијени пол

Шило Џоли Пит одувек је радије бирала панталоне и широке мајице уместо хаљина на цветиће, а њени родитељи, Бред и Анђелина временом су приметили да њихова ћерка заправо жели да постане дечак.

Забава 16.09.2015 | 13:09
Кћерка Бреда и Анђелине жели да промијени пол

Како за Шило, као и за сву осталу децу желе само најбоље, решили су да консултују психолога у вези овог случаја и потраже савет.

- И Анђелини и Бреду је најбитније да Шило буде срећна и самоуверена и спремни су да учине све како би јој пружили дом пун љубави у коме ће се осећати сигурно - изјавио је извор близак породици Пит-Џоли за РадарОнлине.

У току једног интервјуа Бред је изјавио да Шило захтева да је зову Џон, а Анђелина је отишла корак даље и код Опре 2010. отворено изјавила да њена ћерка жели да буде дечак и да је тражила да је ошишају на кратко.

- Обожава да носи мушку гардеробу и више се дружи са својом браћом. Заправо, она верује да је њихов брат - казала је популарна глумица.

Бред је у почетку мислио да је то само фаза и да је Шило мушкарача, међутим, како је време пролазио његово мишљење је почело да се мења.

Блиц Жена

Коментари / 0

Оставите коментар