Сутра сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће преовладавати сунчано вријеме, уз малу до умјерену облачност, док ће током вечери и ноћи у већини крајева доћи до наоблачења.

Босна и Херцеговина 08.09.2015 | 15:02
Сутра сунчано уз умјерену облачност

Према прогнози Хидрометеоролошког завода Републике Српске, ујутро ће бити мало до умјерено облачно и свјеже вријеме, на планинама хладно, а на сјеверу и истоку понегдје око ријека са маглом.

Током дана претежно сунчано, уз малу или умјерену облачност. У другом дијелу дана постепено повећање облачности са југа, а до вечери и током ноћи наоблачењење у већини крајева.

Јутарња температура од три до осам, на југу Херцеговине од 12 до 17, а највиша дневна од 17 до 22, на југу Херцеговине од 24 до 28 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине сјеверног и сјевероисточног смјера.

Температура у 14.00 часова: Бјелашница три, Хан Пијесак 12, Купрес 13, Чемерно, Калиновик и Соколац 14, Дринић, Мраковица и Иван Седло 15, Гацко 16, Мркоњић Град, Невесиње и Сарајево 17, Рибник, Бугојно, Дрвар, Градачац, Јајце и Сребреница 18, Нови Град, Рудо, Бијељина, Ливно и Тузла 19, Бањалука, Бихаћ, Сански Мост, Зеница и Зворник 20 степени Целзијусових.

У Добоју, Српцу и Приједору у 14.00 часова је измјерена температура од 21 степена, Вишеграду 22, Билећи, Мостару и Требињу 25 и Неуму 26 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар