КК Партизан: Пековић је једини кандидат за предсједника!

Бивши кошаркаш Партизана Никола Пековић биће нови председник 'црно-белих', потврђено је на званичном клупском сајту.

Кошарка 04.09.2015 | 22:45
КК Партизан: Пековић је једини кандидат за предсједника!

Како се наводи у саопштењу, Радна комисија је на састанку у петак једногласно предложила кандидатуру Пековића за председника клуба, са њим је обављен разговор и он је прихватио понуђену функцију.

Предлог ће бити и званично изнет пред Скупшитну клуба на ванредном заседању.

"Са великим задовољством и поносом обавештавамо јавност да је Никола Пековић једини кандидат Радне комисије за председника новог Управног одбора клуба", наводи се у саопштењу.

Радна комисија ће наставити рад на заказивању Скупштине клуба у складу са процедуром. Чланови комисије су Млађан Шилобад, Илија Држић, Драган Тодорић, Будимир Крстовић и Мирко Тишма.

Црногорски кошаркаш је боје Партизана бранио од 2005. до 2008. године. Уколико преузме чело клуба, Пековић неће бити први активни кошаркаш који ће бити и председник Партизана, пошто је то исто био Владе Дивац пре 15 година.

Пековић има још три године уговора са Минесота Тимбервулвса, у чијим редовима је од 2010. године. Током каријере, црногорски центар је играо још за Атлас и Панатинаикос.

‘Црно-бели’ су остали без председника почетком прошле недеље, када је председник Предраг Саша Даниловић поднео неопозиву оставку.

Коментари / 0

Оставите коментар