Ово је ХИТ! Балкон ''чека'' Болта и Душка Кораћа!

На Фацебоок-у отворена шаљива страница на којој се најављује дочек у Београду за Усеина Болта и коментатора РТС Душка Кораћа.

Остали спортови 29.08.2015 | 12:15
Ово је ХИТ! Балкон ''чека'' Болта и Душка Кораћа!

"Јусо, Јусо, Јусоооооо! Има Бога, има Бога! Ово је победа спорта над фармацијом", урлао је у микрофон коментатор Радио-телевизије Србије Душко Кораћ након што је Јамајчанин Усеин Болт добио Американца Џастина Гетлина у трци на 100 метара на Светском првенству у Пекингу.

Кораћ је силно желео да Болт победи "преваранта" Гетлина, а жеља му се испунила, уз коментар да је Јамајчанин урадио "велику ствар, не само за атлетику већ и за спорт у целини".

Пар дана касније Болт је декласирао Гетлина и у трци на 200 метара и потврдио класу.

Коментар Душка Кораћа био је нешто о чему се међу љубитељима спорта у Србији, малтене, више причао него о тријумфу Болта.

Подсетите се тог коментара.

У међувремену, настале су разне шале, а једна од њих је и Фацебоок страница: "Дочек Јусеина Болта и Кораћа испред Скупштине" :)))

Између осталог, "организатори дочека" најављују ватромет за Јусу и Кораћа, наступ Боб Марли трибјут бенда, као и промоцију Кораћеве књиге о скакачици с мотком Јелени Исинбајевој (чувени су и његови коментари о сјајној Рускињи): "Јелена Исинбаева - жена, мајка, краљица".

Коментари / 0

Оставите коментар