Прељуба, лажи и преваре и покушај убиства?

Извесна Шумадинка Ивана, због које је Ватрена Слађа запалила „мерцедес“ свом дечку Зорану Марковићу, тврди да она није његова девојка. Каже да има дечка полицајца с којим је у тајној вези и за кога се удаје.

Србија 27.08.2015 | 19:40
Прељуба, лажи и преваре и покушај убиства?

Горица и Ивана, мистериозне жене које је Слађана Лазаревић (39) из Кусатка наводно затекла у колима свог бившег љубавника, и то у моменту док су му наводно панталоне биле спуштене до колена, кажу да им је ова прича „загорчала живот“.

Њих две су „Блицу“ испричале различите верзије догађаја који се догодио у понедељак рано ујутру. Слажу се само у томе да је Ватрена Слађа, како пироманку сада називају у родном Кусатку, све слагала.

Горица је моја другарица и она је са Зораном, својим братом, у недељу увече дошла код мене у Аранђеловац, а затим смо сви кренули код Горице у Бању да тамо преноћимо. Зоран је био прилично пијан, зато смо стали покрај пута.

То није никакво место за љубавнике. Натерала сам Зорана да стане. И он је ту и задремао. Седела сам позади, Горица на месту сувозача, и онда се одједном појавио плави „кец“. Ударио нас је однапред. Била сам у шоку, и онда сам видела ту црну жену која излази из кола, прилази, полива аутомобил бензином и пали га... Горица и ја смо пробудиле Зорана, извукле га на друм. Та жена је псовала, викала, вређала - прича Ивана.

Мистериозна Аранђеловчанка о којој бруји цео град каже да је цела прича велика срамота за њу и њену породицу и да због тога пије лекове.

Цео комшилук сад испреда приче. Ја са Зораном у љубавној вези? Свашта. Ја имам 21 годину, а он 45. Само ми је направила проблем с вереником, који је полицајац. Знате, ја сам са дечком три године. У тајној вези зато што сам на почетку имала још једног момка. Али сада сам само с њим, и запросио ме је пре него што се ово десило. Кад је пукла брука, напао ме је, свађали смо се. Није ми веровао, али сада смо се помирили. Верује ми и удајем се, а Слађу ћу тужити. Може да прича шта хоће, али лаже - каже Ивана.

Други сведок из Зорановог аутомобила - Горица (39) има другачију верзију догађаја на путу из Аранђеловца ка Бањи.

Ја сам звала Зорана то вече да дође код мене и да одемо код Иване. Ивана тада није радила и отишли смо да јој однесемо цигарете и хлеб. Попили смо кафу и онда је Ивана одлучила да преноћи код мене. Кренули смо назад, и онда у Рисовачи, код гробља, ударила нас је та жена - каже Горица, не помињући ништа о Зорановом спавању због пијанства.

Ударила нас је и ми смо стали. Сви троје смо изашли напоље, али је та Слађа већ поливала бензином кола. Букнула је ватра. Зоран је викао: „Шта то радиш?“. Покушавао је да угаси пожар. Онда је Слађа села у „кец“, дала гас и побегла. Дошли су полиција, ватрогасци... - прича Горица.

Она додаје и да сада цела Бања распреда причу, зове је фамилија, осуђују је. И од мужа, који ради на терену, добила је грдњу.

Добро је да смо живи да сви сазнају истину. Та жена је могла да нас убије - каже Горица.

У Слађанином селу, Кусатку, нису изненађени њеним (не)делом: Луцкаста је и ватрена, кажу комшије.

 Одувек је била луцкаста. У школи се наметала дечацима, а таква је и сада. Али до паљења „мерцедеса“ нико у селу није знао да има новог љубавника из Јеленца - кажу Кусачани.

Мештани овог села код Смедеревске Паланке кажу да су је видели у уторак по подне, неколико сати након што је полицији у Аранђеловцу дала изјаву о паљењу аутомобила.

Слађана се удавала два-три пута. Била је удата у Церовцу. Родила је двоје деце. Нажалост, син јој је страдао у саобраћајној несрећи. Друго дете је остало код оца, а она се вратила кући. После се удала у фамилију Банковић - објашњавају Кусачани. Ни у том браку Слађа није била оличење верности.

Често су је кући довозили у разним аутомобилима. Сад, прича се и да муж није хтео да јој даје новац за дете из првог брака... Не знамо где је живела од тог развода, наводно је чистила станове по Београду, али тог Зорана нико у селу никада није видео - кажу Слађанине комшије.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мојсије са истока

27.08.2015 20:24

Спакујте се сви заједно и правац на фарму, идеална екипа за полусвет који воли гледати то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ватрена Сладја???

27.08.2015 20:32

Ово је нека трандза.Грозна је.

ОДГОВОРИТЕ