Наташа Беквалац копира Цецу Ражнатовић

Сличне хаљине, мање се појављује у медијима него раније, а сада Беквалчева је пронашла и баку фана. Баш као што је и Цеца има.

Забава 21.08.2015 | 15:20
Наташа Беквалац копира Цецу Ражнатовић

Скоро свакодневно Наташа Беквалац обавештавала је фанове на друштвеним мрежама где је и шта ради. Виђали смо је на Ибици са дечком Владом, без шминке, са шминком, са ћерком, са сестром, са мужем, коме је слала дирљиву рођенданску поруку: “Хвала ти што си мој најбољи друг, што си мој глас разума... што си веровао у мене када нико није...“



А и пре мужа Љубе Јовановића, готово све смо знали о њеном приватном животу. Сви се сећају како је ТВ „Пинк“ својевремено направио специјално издање посвећено разводу Наташе и Данила Икодиновића. Лиле су се сузе пред камерама...

А онда је, негде од пролетос, Наташа решила да буде диксретнија на друштвеним мрежама. Објављивала је једино оне слике које су доказ да ужива у браку са Љубом. Онда је најавила и повлачење из медија како би се посветила снимању албума. Додуше није одолела да нас обавести да је пала, па да мора на терапије... Али свеједно, много смо је мање гледали и виђали. А тако, дозирано, у медијима се одувек појављивала и Светлана Ражнатовић.

Такође, стајлинг ове две певачице веома је сличан. Како онај на разним догађајима, тако и онај за спотове. Најбољи пример за то је нови спот Наташе Беквалац за песму “Оригинал”. Црни корсет видели смо и 2013. године у Цецином споту за “Пусти ме да раскинем с њом”. Ипак, однос између ове две певачице је пријатељски, па не верујемо да иједној од њих смета што се понекад слично обуку или што на сличне начине скрећу на себе пажњу медија.

Наташа је недавно на Инстаграм поставила фотографију свог фана, баке Стоје Плазинић. И Цеца такође има фана баку Вукосаву Николић.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дино

21.08.2015 16:39

Хаљине ни налик једна другој по мени!А ни остало!

ОДГОВОРИТЕ
Name

анте

21.08.2015 20:37

Стварно никакве разлике обе би ...

ОДГОВОРИТЕ