Зека заводи ред у КК Партизан?!

После успешно обављеног посла у фудбалском клубу и именовања Зорана Поповића за председника, сада следи смена Душка Вујошевића и Предрага Даниловића.

Кошарка 20.08.2015 | 13:00
Зека заводи ред у КК Партизан?!

Како „Блиц” сазнаје, тренутно се лобира да се на чело управе доведе неко од кошаркашких асова. Осим прослављеног Драгана Кићановића, који је тренутно конзул у Трсту, помињу се Партизанове легенде из Купа шампиона ‘92.

Најактивнији у лобирању је Жарко Зечевић потпомогнут државним функционером блиским управи Фудбалског клуба Партизан.

- Идеја је да се смена садашње управе, с тим што је првенствено циљ Вујошевић, покрије довођењем неког звучног имена - каже извор “Блица”.

Како „Блиц” сазнаје, Предраг Даниловић засад није наступио као противник промена у клубу. Наш извор каже да је атмосфера у управи Партизана таква да “појединима не би ни сметало да оду са својих позиција”. За Предрага Даниловића би сигурно и даље било места у клубу, али утисак је да он не жели више да остане.

Покушај смене у КК Партизан одвија се на два колосека. Упоредо с покушајем да се доведе неки од асова на чело КК Партизан, садашњем тренеру Душку Вујошевићу је поручено да из фудбалског клуба више неће бити уплаћиван новац на рачун КК. Вујошевић, који је одраније означен као критичар садашњег политичког режима, делимично је и сам обзнанио да је под притиском.

Он је пре два дана изјавио да ако је потребно да он оде да би дошли спонзори, он ће одступити, али уз гаранције да ће паре и заиста ући у клуб.

- Сценарио у КК Партизан је готово идентичан, као и када је дошло до промене у управи фудбалског клуба. Позивање на власт, да ће ући новац, нелегална скупштина. Епилог је познат, ушли су људи блиски власти, али не обећани новац - каже извор „Блица”.

Седница Скупштине КК Партизан на којој би могло доћи до смене управе је у понедељак.

- Обећава се да ће то бити добро за клуб, да иза свега стоји држава као гарант да ће све кренути набоље и са спонзорима и новцем генерално - истиче наш саговорник.

Коментари / 0

Оставите коментар