Дуле: Боре се за своје црно-бијеле платице!

Тренер црно-белих за "Телеграф" рекао да приче о спонзорима који због њега не дају новац, пласирају људи из Партизана.

Кошарка 20.08.2015 | 10:20
Дуле: Боре се за своје црно-бијеле платице!

Скупштина Кошаркашког клуба Партизан - многи је најављују као "преломну" и "судбоносну" - заказана је и нема сумње да ће до тада у медијима бити спекулација, спиновања, препуцавања, оптужби...

Уосталом, већ је почело "лицитирање" именима новог председника, спортског директора и тренера.

Најмањи заједнички садржалац свих прича око Партизана је Душко Вујошевић, трофејни тренер решен да остане на свом месту и настави борбу за клуб, иако су у њој већ поднесене бројне жртве, а губици расту из дана у дан.

Вујошевић је у интервјуу порталу "Телеграф" рекао да нема дуел са председником Предрагом Даниловићем, нити са било ким из клуба, већ само жели да ради "свој посао, али и да други раде свој посао".

"Не бих овог момента ширио причу о доприносу појединаца, ковертирам неке ствари за касније. Врло јасно ћу рећи ко су људи из Партизана који директно руше Партизан и који управо шире те приче, да спонзори због мене не желе да помогну Партизану. И њих ћу именовати именом и презименом", рекао је трофејни тренер.

На питање да ли је недостатак новца највећи и једини клупски проблем, одговорио је:

"И у фамилији кад нема хлеба долази до свађе. Да ли ви знате да је од другог дела пара (од Фенербахчеа) за (Богдана) Богдановића, играчима отишло само 2.000 евра и то једном једином играчу - Андрићу, а да нико други, па ни ја, нисмо добили ни банке".

"А, запослени у клубу су са закашњењем добили своје плате. И нормално је да ја, који сматрам да играчи морају да буду ти који ће први добити новац и који се борим против другачије врсте приоритета, окрећем против себе људе који у клубу мисле да је битније да они добију своје црно-беле платице, које нису мале. Није морално да се они сада групишу и боре за своје ситне мале интересе".

"Шта треба да урадимо - да продајемо Милутинова или Мурића, да би они имали плату. Па, не долази публика да гледа мене, Тодорића, Шилобада или Даниловића, већ Милутинова, Богдановића, Павловића и остале играче".

Коментари / 0

Оставите коментар