ЕУ против заједничких вјежби Русије и Србије

Европска унија се противи заједничким војним вјежбама Русије и Србије, речено је данас бриселском ЕурАктиву у Европској комисији.

Свијет 19.08.2015 | 09:49
ЕУ против заједничких вјежби Русије и Србије

 

"У садашњим околностима таква војна вјежба би послала погрешан сигнал. Очекујемо од Србије да поступа у складу са обавезама према ЕУ и са процесом приступања", рекла је гласноговорница Европске комисије Маја Коцијанчич.

Заједничке вјежбе српске и руске војске биле су једна од тема разговора руског министра обране Сергеја Шојгуа и министра обране Србије Братислава Гашића у Москви 15. аугуста.

Према ранијим медијским наводима, за ову годину су планиране су двије вјежбе са Русијом, од којих ће једна под називом "Словенско братство" бити одржана у септембру уз судјеловањеБјелорусије, а планирано је више вјежби у оквиру сурадње са НАТО савезом.

(РСЕ)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

СРБИЈА РУСИЈА ЦЕТНИЦИ

19.08.2015 07:55

ЈЕБАЛА ВАС И ЕВРОПА И НАТО УМЈЕСТО ДА САРАДЈУЈЕМО СА ОНИМ КОЈИ СУ НАМ КРОЗ ИСТОРИЈУ ПОМАГАЛИ И БИЛИ НАМ БРАЦА ВЈЕКОВИМА И НАСИМПРЕЦИМА,ВИ РЛТРЦИТЕ У ЈЕБЕНУ ЕВРОПУ КОЈОЈ ЈЕЈЕДИНИ ЦИЉ УНИСТИТИ СРБИЈУ И СРПСКО ИМЕ А О НАТО-У ДА НЕ ПЕИЦАМО ПРИЈЕ 16 ГОДИНА БОМБАРДУЈЕ И УБИЈА НАСУ ДЕЦУ А ВИ БИ СА ЊИМА ВУЦИЦУ УМЈЕСТО ДА ИДЕС У КРАВИЦУ ДА СЕ ПОКЛОНИС СРПСКИМ ЗРТВАМА ТИ У СЕЕБРЕНИЦУ ИДЕС ИЗДАЈИЦО ЦЕТНИЦИ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзевас галијасевиц

19.08.2015 08:08

Мали јеси ли ти српски терориста, цетник, видим нападас европу, откуд ти право?

Name

ВРС РВИ

20.08.2015 00:22

Ре Џевас// зна се ко су највећи терористи па ти је глупа прича. Што се тиче ЕУ и оних Осталих бјелосвјетских убица зашто неби имао право. Ви сте познати по томе да сте се кроз читаву историју улизивали окупатору да би уништили Србе. Ова твоја реченица сада то опет доказује. Иди брате завуци се болесницима са запада у гузицу и не лупај глупости ко за шта има право.

Name

сноуден

19.08.2015 08:08

Европа је зоо за србе русе И православље.Европа уцјењује И србију И грцку.Засто је Хрватској геноцидној творевини допустила улазак у ЕУ а србији то недозвољава.Дарк сто је србија православна демонс,а не католицка.Србија одмах Мора промјенути китс ка Русији,Мини,Индији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран.

19.08.2015 10:01

Ајмо браћо само вјежбајте!! Нато само вјежба, а Исил све унистава.Значи морамо битиу приправности.Свако зна историју у задњих 70 год.Паметном доста.

Name

Боле

19.08.2015 11:50

Срби морају бити приправни у случају напада Бошњака и Хрвата. Немојте им се увлачити , већ их држите на оку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

19.08.2015 14:34

Мислим да је довољно сигнала упаљено да нам је Европа веци непријатељ него пријатељ. Ако цемо гледати у сигнале онда је вец давно упаљена сијалица над српским народом само отворите оци.

ОДГОВОРИТЕ