Ово су најомраженије познате личности у Америци

Истраживања јавног мњења у Сједињеним Америчким Државама открила су колико су поједине звезде популарне, али и које то звезде имају негативан рејтинг, односно које су најмање омиљене.

Забава 18.08.2015 | 12:50
Ово су најомраженије познате личности у Америци

Када се упореде овогодишњи подаци о популарности са онима из претходних година, могуће је закључити које су то звезде доживеле највеће пад популарности, те које су најомраженије.

10. НеНе Ликс

Звезда ријалитија "Тхе Реал Хоусеwивес оф Атланта" била је омиљена многима током седам сезона трајања овог шоуа. У јуну је објавила да напушта шоу, што се очигледно није допало телевизијским гледаоцима.

9. Пола Дин

Ову славну телевизијску куварицу 2013. године тужио је менаџер ресторана који је био у њеном власништву, оптуживши је за дискриминацију и расизам према запосленима. Дин је признала поједине оптужбе на суду. Изгубила је бројне послове, отпуштена је са телевизије и репутација јој се драстично срозала.

8. Мајли Сајрус

О њеном шокантном наступу на додели МТВ Видео музичких награда 2013. и даље се прича. Од тада непрестано проналази начине да својим бизарним понашањем шокира јавност и доспе на насловне стране.

7. Џуди Рејес

Глумица најпознатија по улози у серији "Сцрубс" појавила се у серији "Девииоус Маидс", која је добила изузетно лоше реакције јавности због објективизације латино жена. Изгледа да је то нашкодило њеној репутацији.

6. Роберт Грифин ИИИ

Након што је освојио награду за најбољег младог играча НФЛ лиге 2012, овај млади играч америчког фудбала претрпео је повреду колена током једне утакмице, а у наредном мечу повреда се додатно погоршала.

Касније је откривено да Грифинов доктор није дао дозволу да се врати на терен, како је тврдио његов тренер. Спортиста се након операције поново заиграо фудбал, али није успео да се врати у некадашњу форму, а шушкало се и да је непрестано био у сукобима са својим саиграчима.

5. Адријан Питерсон

Члан клуба Миннесота Викингс, овај играч америчког фудбала у септембру прошле године оптужен је за злостављање деце. Наиме, он је претукао свог четворогодишњег сина граном и нанео му бројне посекотине, модрице и друге повреде.

Суд му је наредио да плати казну у износу од 4.000 долара, добио је две године условне казне и 80 сати друштвено-корисног рада.

4. Робин Тик

Контроверзни певач изазвао је бес јавности својом песмом "Блурред Линес" из 2012, као и пратећим спотом, јер се шушкало да заправо говори о силовању.

Певач је имао проблема и јер је оптужен да се ради о плагијату нумере Марвина Геја, чија је породица тужила Тика и Фарела Вилијамса. Наређено им је да плате 5,3 милиона долара. Сви ти проблеми десили су се док се Тик разводио од суопруге Поле Патон, коју је наводно варао.

3. Доктор Мехмет Оз

Група од десет лекара написала је у априлу петицију захтевајући да се популарни телевизијски доктор Оз избаци са места предавача на Универзитета Колумбија, због недостатка интегритета и промовисања шарлатанских медицинских третмана.

2. Аријана Гранде

Поп певачица нашла се на мети критика због понашања у локалној продавници крофни коју је посетила са пријатељима почетком јула.

У видеу који је објавио портал ТМЗ види се како млада певачица тајно лиже изложене крофне и изјављује како мрзи Америку. Аријана је објавила два извињења након инцидента, али није успела да се искупи због свог размаженог понашања.

1. Бил Козби

Глумац се тренутно суочава са оптужбама за силовање скоро 50 жена, које су га оптужиле да их је дрогирао и сексуално напаствовао.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар