Синсинати: Троицки очајан! Испаде одмах од Фиша!

Виктор Троицки наставља са очајним партијама, пошто је поражен пети пут у низу, овога пута на старту турнира из Мастерс 1000 серије у Синсинатију.

Тенис 17.08.2015 | 19:00
Синсинати: Троицки очајан! Испаде одмах од Фиша!

Бољи од њега био је Американац Марди Фиш, човек који је у последње две године одиграо само три меча, и то са убедљивих 6:2, 6:2.

Фишу је Синсинати претпоследњи турнир у каријери, одиграће потом још само УС опен и практично је већ у пензији, али Троицки је одиграо нови лош меч и олакшао је посао Мардију.

Троицки је имао осам винера и чак 27 грешака, изгубио је за само 68 минута и тако продубио кризу у којој се налази.

Виктор је лоше почео меч, у трећем гему направио је неколикио грешака, последњу на брејк лопти, када је слајс послао у мрежу, а Фиш повео са 2:1.

Троицки је био изузетно пасиван, а Американац је рутински одржао предност брејка добивши наредна два ’своја’ гема уз само један изгубљени поен. Виктор је још био успаван, а Фиш је направио нови брејк и повео са 5:2.

У следећем гему Виктор је дошао до 0:40, али је Американац везао пет поена и освојио сет за пола сата игре.

Већ на старту другог сета Троицки је претпрео брејк, убрзо је и бацио рекет после новог изгубљеног поена и било је 2:0 за Фиша.

Виктор је био непрепознатљив, није био ни близу брејк лопте, а у седмом гему спасао је три брејк лопте пре него што је на четвртој одсервирао дуплу грешку. Сломио је Троицки рекет, а на семафору је стајало 5:2 за Фиша.

Американац је потом рутински привео меч крају и у другој рунди чека га Енди Мари.

Коментари / 0

Оставите коментар