Кога је прво Гоца позвала на свадбу?

Певачица Гоца Тржан, која након интимне веридбе са бубњаром Рашом Новаковићем спрема гламурозно венчање, већ полако прави списак званица. На врху те листе нашла се њена колегиница из друге бранше Сека Алексић. Када је фолк звезда чула да је Раша запросио Гоцу, одмах јој је честитала.

Србија 16.08.2015 | 18:05
Кога је прво Гоца позвала на свадбу?

- Удајем се! Е баш хоћу! Па шта - похвалила се Гоца како би душебрижницима запушила уста, док су прави пријатељи одмах похрлили да јој дају подршку у намери да стане на луди камен.

- Честитам од срца - написала је Сека у поруци, док јој је колегиница одговорила позивом.
- Ти ћеш бити са нама, па ћеш да честиташ лично - уз симболе срца одговорила је будућа млада.

Како сазнајем Ало, велика свадба увелико се планира јер младенци желе да угосте све који су били сведоци ове њихове четворогодишње љубави, коју ће сада крунисати браком. Иако се већ две године шушка о њиховом венчању, очигледно да је тек сада дошло право време за нови корак у њиховом односу. Раша већ годинама живи са Гоцом и њеном ћерком из првог брака Леном, која га обожава.

- Гоца и Раша заправо и живе као да су у браку, а тај папир им ништа не значи. Ипак, сада су одлучили да се венчају како би на једном месту окупили све њима драге људе. Иако су у више наврата то хтели да учине због посла нису успели да нађу времена за организацију тако гламурозног венчања. Више од њих двоје овом догађају се радује Лена - каже извор близак будућим младенцима.

Новаковићу ће ово бити први брак, док се певачица 2007. године удала за Ивана Маринковића. Пар је убрзо добио ћерку, а развели су се 2011. године уз огромно медијско интересовање.

(Ало.РС)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

17.08.2015 04:12

Стварно је и гоца трзан битна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

17.08.2015 08:21

Сломих се од радозналости да сазнам. Она је особа која воли да се прича и пише о њој а то прате они чији је живот празан. Слично је и са силним реалитии шоуима.

ОДГОВОРИТЕ