"Врачара ми је од живота направила хаос"

"Шуњала сам се касно ноћу око зграде бившег дечка закопавајући амајлију и бацала свету водицу на улице којима је пролазио, по наговору врачаре, како бих га вратила", изјавила је суграђанка за Србију Данас, признавши да је очигледно била жртва преваранткиње.

Србија 15.08.2015 | 17:05
"Врачара ми је од живота направила хаос"

Све више је особа које траже срећу преко других људи, верујући да ће им неко други помоћи да успешно превазиђу сопствене проблеме. За Србију Данас говори Београђанка која је желела да буде анонимна, и која је хтела да са нашим читаоцима подели своје искуство са људима-преварантима који зарађују на туђим несрећама.

"Себе нисам никад сматрала лаковерном особом," започиње суграђанка, присећајући се догађаја од пре годину дана. "Увек сам чврсто стајала на земљи, са јасним погледом у будућност, желећи да имам све као и већина девојака. Радим, имам родитеље који ме подржавају у свему, пријатеље који ми улепшавају дане. Ипак, у том периоду нисам имала среће у љубави. Тадашњи дечко и ја смо након пар месеци везе раскинули и то сам тешко поднела, с обзиром да смо имали заједничке планове о нашој будућности."

"Свакоме се деси и да у неком тренутку посустане, да му се пољуља све оно што га иначе чини стабилним," изговара дрхтавим гласом. "Желела сам јако да се помирим са бившим, али нисам знала како да то урадим. Срела сам једног јако доброг другара, за ког сам знала да му већ неко извесно време не иде у животу. Тада сам га видела презадовољног. Открио ми је да му је помогла једна жена која има ту "магију" да људима врати веру у живот, да решава љубавне проблеме, да се бави отклањањем црне магије и слично. Иако до тада нисам веровала да је тако нешто могуће, видевши њега, поверовала сам да и мени та жена може помоћи."

"До сусрета са њом је, чини ми се, дошло муњевитом брзином," наговештава наша саговорница оно што мало ко може да очекује.

Изгледала је као гатара из филмова о црној магији

"Омања, старија жена, налик некој гатари са филмова, какве сам обично имала прилике да гледам. Представила се као Џеврија Станковић. Примила ме је, саслушала мој љубавни проблем и дала сам јој слику мене и мог бившег дечка. Рекла је да може да ми помогне, али ће свакако и да кошта. Искрено, нисам могла ни претпоставити колико. Носила сам амајлије које ми је правила, државши их у новчанику. Недељу по недељу, добијала сам разне врсте амајлија које су ме штитиле од наводно лоших утицаја. Осим тога, куповала сам пешкире, постељину што је исто било потребно за њене перформансе, по њеном савету сам нешто што ми је она спремила морала да закопам иза зграде свог бившег тако да сам се углавном око поноћи, да ме нико не види, шуњала по парку и по улицама где мој бивши пролази и бацала водицу коју сам пре тога освештала у цркви," смеје се наша саговорница. "Знам да све то звучи сулудо али сам тада чврсто веровала да је мој циљ све ближи."

Буквално сам је облачила, плаћала јој путовања и давала џепарац

"Дани и месеци су пролазили, ништа се конкретно није дешавало. Ништа осим нестајања мог финансијског буџета. Наиме, свака сеанса је коштала, као и свака амајлија, по њеној процени од 40 до 60 евра. Видевши да сам издашне руке, стално ме је звала на телефон. Једном приликом ми је тражила паре и за пут у Македонију, рекавши да одатле почињу сви проблеми и да тамо лично све мора да се реши. Било је ту још разних ситуација, није ме срамота да признам да сам је буквално облачила, дошло је до тога да је тражила паре како би наводно помогла некој деци која су остала сирочад."

Извукла ми је 6.000 евра

"Мало по мало, ја сам почела да се задужујем, па сам на крају дигла два кредита из банке, у вредности од по 2.000 евра. На крају, када сам се пребројала, пренеразила сам се јер је цифра и поред кредита достигла и до 6.000 евра. Видела сам да је враг однео шалу, желела сам да престанем са свим тим. Дечко ми се није вратио, ја сам остала без динара а "врачара-преварант" је настављала да ме пељеши. Једном приликом сам јој припретила да ћу је тужити због свега, иако сам била свесна да сам у свему томе ја највише крива, претила ми је истом оном сликом мене и мог дечка коју сам јој дала. Још увек ми одзвањају њене речи: „Како сам ти помогла, тако могу и да ти одмогнем.“ Још увек не знам чиме ми је тачно помогла али сам се јако уплашила да може и нешто лоше да ми уради, сећа се наша саговорница и свог очајног стања.

"Освестила сам се од свега, на крају ме је било срамота од родитеља, пријатеља, и мене саме. Престала сам да идем код ње и да јој одговарам на позиве, а на крају је и она одустала. Кредит и дан данас отплаћујем. Бившег дечка чујем с времена на време (и то не њеном заслугом) јер желим да знам да ли је добро и да му се ипак није нешто лоше десило. Пријавила бих је, али нико ми не би поверовао. Верујем и да би ме полиција питала - "Ко те је терао на све то?"

"Сада сам у срећној вези и знам да то није од силних магија већ од чисте љубави мог дечка до којег ми је стало. Овом приликом бих желела да поручим свима којима можда падне оваква идеја на памет, да се уче на туђим грешкама, а конкретно на мојој. Може папрено да кошта а ништа добро не доноси", завршила је своју причу анонимна београђанка.

(Србија Данас)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гатар

15.08.2015 15:30

Ево ја истерујем зло ,утерујем добро, наплацујам дебело!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоло

15.08.2015 15:33

Могао сам те ја бесплатно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

публиц релатионс

15.08.2015 16:05

Боље и овакве вијести него читати о Вучићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

16.08.2015 11:11

Да си тразила гатару ради болести могао бих разумјети али ради љубави никако .Толико неозењих у Србији да бирас а ти вјерујес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ава

20.09.2018 14:00

Здраво Свако моје име је Ава Ја сам из Аустрије, желим свједочити свијету како ми је вратила срећу што сам патила од болести и из тог разлога је мој супруг оставио мене и отишао са другом женом већ 7 година, био сам у болу и патњи, тражила сам помоћ свуда, све до прошлог мјесеца, видео сам коментар на интернету од стране једне даме која је причала о томе како му је помогао један човјек који се зове Др Акин, морао сам брзо тражити и помоћ од њега , додао сам га на фацебоок-у и разговарао са њим како би ми помогао, рекао ми је да ће ми помоћи са свим мојим проблемима, у року од 24 сата тај велики човјек излечи моју болест, а за 48 сати се вратио мој муж који ме је напустио 7 година да сам тражио опроштај, договорио сам се са Др Акином да ћу поделити добре вести и допустити свету да зна о њему, тако да су моја браћа и сестре тамо којима треба помоћ било које врсте контактирати др Акина и бити сигурни да имају решење ваших проблема. Можете разговарати са њим на фацебоок-у путем: (хттпс://wеб.фацебоок.цом/акин.сахеед.146) и Емаил: акинсолутионтемпле@гмаил.цом.

ОДГОВОРИТЕ