Рекао сам шта сам рекао и то је забавно

Током прве дебате кандидата који се боре за номинацију међу Републиканцима дошло је до оштрог сукоба између кандидата Доналда Трумпа и Мегyн Келлy која је водила дебату.

Свијет 07.08.2015 | 18:35
Рекао сам шта сам рекао и то је забавно

Келлy је рекла да гласачи код Трумпа воле чињеницу да често каже тачно оно што мисли, при чему не користи политичке фразе.

Међутим, Келлy је проблематизовала начин на који се Трумп понекад обраћа женама.

"Жене сте називали дебелим свињама, псима, аљкавим, одвратним животињама...", рекла је Келлy прије него што ју је Трумп прекинуо.

"То сам говорио само за Росие О'Доннелл", рекао је Трумп.

Но, Келлy је рекла да то није тачно и да се Трумп на овај начин обраћао и другим женама, не само Росие О'Доннелл. Трумп је своје увреде често пласирао путем Тwиттера и других друштвених мрежа.

"Једном сте једној учесници такмичења 'Целебритy Аппрентице' рекли да бисте је вољели видјети како клечи", навела је примјер Келлy упитавши Трумпа да ли је уреду да нешто слично каже особа која очекује да буде изабрана за предсједника.

Трумп је одговорио да је проблем Сједињених Држава превише политичке коректности.

"Толико много људи ме изазвало да ја, искрено, немам времена да будем политички коректан. Да будем искрен, ни ова земља нема времена. Не побјеђујемо више, губимо од Кине, Мексика, губимо од свих. Често оно што кажем буде забавно, буде смијешно и забављамо се... Кажем оно што кажем и то је то", рекао је Трумп.

На крају је додао како му је, ако се Мегyн Келлy не свиђа оно што каже, жао.

"Према теби сам се лијепо опходио, мада и нисам морао с обзиром на начин на који си ти мене третирала", рекао је Трумп.

Једна од најпознатијих Трумпових опаски која се тиче жена односила се на Хилларy Цлинтон.

"Ако Хилларy Цлинтон не може задовољити свог мужа зашто мисли да може задовољити Америку", написао је Трумп на Тwиттеру у априлу.

Како ствари тренутно стоје, Трумп ће навјероватније бити кандидат Републиканаца на предстојећим предсједничким изборима, а за улазак у Бијелу кућу бориће се управо против Хилларy Цлинтон.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Н..

07.08.2015 19:02

Бил је досадио ХИлари нека је сада Трумп бари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој став

08.08.2015 09:04

У овог мора да је усао Додик :Д

ОДГОВОРИТЕ