Жене у Бечу хтјеле да је туку због силикона!

Дара Бубамара преживела је праву драму на свом наступу у Бечу кад је група од неколико жена насрнула на њу само зато што је мешала бујним попрсјем пред њиховим мужевима.

Србија 06.08.2015 | 21:55
Жене у Бечу хтјеле да је туку због силикона!

Инцидент се, наводно, догодио недавно на весељу у аустријској престоници, одакле је певачица наводно једва извукла живу главу.

Њу је од чак пет насртљивих жена спасао менаџер, који ју је склонио у тоалет док се страсти нису смириле.

- Дара је на том наступу била жива ватра. Изгледала је изазивно и већ на почетку наступа се осећало да ће бити невоље. На себи је имала провокативну хаљину, у којој су њене бујне груди биле у првом плану. Чим је почела да пева, око ње су се окупили гости, који су је обилато китили еврима. Појединци су се толико занели да су кренули да је љубе и грле, а она, кад је видела да ваде новчанице, још више их је провоцирала. То су све посматрале њихове жене, којима се уопште није допало то што им мужеви пипају певачицу - прича наш саговорник и наставља:

- Након неког времена, њих пет су пришле подијуму и буквално одвукле своје мушкарце од фолкерке. Једна јој је чак отела микрофон и почела да је вређа. Дара је стајала збуњено и није знала шта ју је снашло. Одједном су на све стране почеле да лете столице, чаше, флаше и тањири, а убрзо су уследиле вриска и општа бежанија.

Ко зна како би се све завршило да менаџер овог весеља није интервенисао и смирио побеснеле сватове. Дара је имала срећу јер је, упркос прекинутом слављу, исплаћена за свој наступ - завршава саговорник.

Овим поводом позвали смо певачицу, која није одговарала на наше позиве и поруке.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Постено

06.08.2015 20:19

За Лазне груди требали су јој давати фотокопиране Еуре. За лазне груди , Лазне паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

06.08.2015 20:26

Хаха занимљиво

Name

Мирза

07.08.2015 00:56

А сто су пустиле,није она крива вец мускарци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

07.08.2015 08:47

Ја волим мале, довољно чврсте, и врло мало спуштене женске груди које могу стати под савијен длан. Оне које од груди праве виме нису по мојој вољи.

ОДГОВОРИТЕ