Тукао ју је пиштољем, па нишанио на њу!

Минин отац Љубиша Лазаревић, иначе диригент Позоришта на Теразијама у пензији, открио је да је његова ћерка претрпела ужасну тортуру од мужа, који не само да ју је тукао, већ је у њу уперио и пиштољ!

Србија 05.08.2015 | 07:45
Тукао ју је пиштољем, па нишанио на њу!

“Показала ми је трагове на леђима од пиштоља којим ју је Горан гурао. Имала је маснице на рукама. Веома је лоше изгледала. Дошао је и он. Викао је, гађао нас разним предметима”, изјавио је Лазаревић за Курир и додао да је Мина позвала у помоћ и Станићеву мајку и браћу, али да нико није успео да га смири.

“Потпуно је помахнитао. Много је попио. Љуљао се. Претио. Тражио Мину, није могао да схвати да је отишла”, препричава Лазаревић, који сматра да је његов зет имао комлекс од познате глумице.

“Горан је одувек показивао знаке агресивности и верујем да је дигао руку на моју ћерку јер се осећао инфериорно у односу на њу”, закључио је Љубиша Лазаревић.

Подсетимо, балетан Горан Станић (42) у суботу увече претукао је супругу, глумицу Мину Лазаревић (40), а онда из аутоматске пушке пуцао са прозора зграде у којој станују на Звездари! Станић је после инцидента ухапшен и одређено му је полицијско задржавање, а осим оружја, полиција је у стану у ком живе са двоје малолетне деце пронашла и четири каписле за детонатор!

Србија Данас

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Серафим

05.08.2015 07:11

Љубомора је отров за љубав зато је не изазивајте код вољене особе, туко је пистољем, којим??? да је богдо оним на воду али изгледа да мала воли да мења калибре сто муза доводи до лудила зато сто је воли а ко воли има присуство љубоморе у великој колицини, ако си удата, ниси обесена НЕ мењај калибар или певца инаце оде ти глава, не медју бутине вец са рамена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

узас

05.08.2015 07:58

Какав идиотски коментар.Она је сама крива сто је он лудјак и психопата,је ли???

Name

нешо

05.08.2015 09:42

Имаш ли ти Серафиме сестру, кћерку.... Љубомора је болест и мора се лијечити. Руку би му из рамена откинуо да ми сутра дирне дијете. Ако се не слажете РАЗВОД...

Name

ВРС РВИ

05.08.2015 12:11

Мој Серафиме имаш идиотска схватања. Љубав се не може добити на силу. Све и да је како си написао мјењала калибре то је њена ствар. Увјек постоје двије стране и разлог за неке поступке. Зато ако нешто не иде сваком је широко поље и свако на своју страну поготово због дјеце да неби имали трауме цјелог живота. Ја сам био једно такво дјете па да ти мало објасним...

Name

СЕРАфим

05.08.2015 22:00

Кад немаш паметан коментар , онда треба да ћутиш !

Name

x

06.08.2015 12:55

Нек ју је издрауфао. Да није заслужила, не би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пин код

06.08.2015 13:36

"Издрауфај" своје код куће , ево ја знам одавде да су "сигурно" заслужиле !