Дирецт Медиа постала сувласник Пинка!

Медијска корпорација Пинк Интернатионал Цомпанy и медијски систем Дирецт Медиа д.о.о. направиле су искорак у уређењу међусобних пословних односа са циљем заједничког стратешког наступа на иностраним тржиштима ван граница земаља региона.

Србија 03.08.2015 | 21:15
Дирецт Медиа постала сувласник Пинка!

Нови односи су регулисани на начин да је Дирецт Медиа д.о.о. постала власник 10% капитала Пинк Интернатионал Цомпанy. О промени у власничкој структури, Пинк Интернатионал Цомпанy је кроз устаљену законску процедуру обавестила Регулаторно тело за електронске медије и друга надлежна тела.

Као највећи регионални медијски систем који послује у осам земаља (Србији, Црној Гори, БиХ, Хрватској, Словенији, Македонији, Албанији и Бугарској) и има 14 година успешног пословања у областима медија и комуникација, Дирецт Медиа стицање 10% власништва у капиталу Пинк Интернатионал Цомпанy, види као снажење партнерства које ће омогућити значајније пословно повезивање и присуство медијских професионалаца региона на новим тржиштима.

– “Пинк” као највећа медијска корпорација у региону која је дефинисала и поставила стандарде за комерцијалне телевизије на свим тржиштима где послује, изузетно је задовољна избором Дирецт Медиа за партнера, будући да се ради о медијском систему са доказаном експертизом у медијској индустрији – саопштава Пинк Интернатионал Цомпанy уз напомену да ће се о свим стратешким и програмским питањима корпорације одлучивати, као и до сада, на нивоу Управљачког борда Пинк Интернатионал Цомпанy.

Пинк Интернатионал Цомпанy наставља стратешки да развија пословање у свим земљама где послује, што гледаоци најпре виде кроз константно унапређење програмске шеме, а што као резултат има чињеницу да бележи највећу гледаност међу комерцијалним емитерима. Фокусирани су да улажу у телевизијски програм искључиво врхунског квалитета и тиме да улазе у наредну фазу развоја која ће гледаоцима и укупном медијском тржишту дати нови квалитет.

(Телеграф)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РадикалНО

04.08.2015 07:49

Почела распродаја.

ОДГОВОРИТЕ