СП: ''Делфини'' спремни за САД! Не схватају озбиљно Удовичићеве ријечи!

Ватерполо репрезентација Србије игра у среду (20.30) меч четвртфинала Светског првенства са Сједињеним Америчким Државама, селекције коју са клупе предводи Дејан Удовичић.

Остали спортови 03.08.2015 | 22:00
СП: ''Делфини'' спремни за САД! Не схватају озбиљно Удовичићеве ријечи!

Селектор нашег ривала је пред предстојећи дуел покушао да скине притисак са својих изабраника.

„Овде (у Казању) можемо да победимо све осим Србије. Само да нас не растуре”, рекао је Удовичић.

То ипак помоћник нашег селектора Дејана Савића, Урош Стевановић, не схвата озбиљно.

„Знамо Дејана, циљ је да своје растерети, нас притисне и онда покуша да изненади. Нећемо насести томе. Највише страхујем од Мана којег селектор Савић одлично познаје. Верујем у изненађења па и да голман Барон чува мрежу против нас јер је био одличан у дуелу са Италијом”, рекао је Стевановић.

У 12 званичних утакмица Србија је од САД изгубила само једном, на Олимпијским играма у Лондону, када у саставу није било нашег садашњег капитена Слободана Никића.

„Никада нисам изгубио од Американаца. Удовичић се сигурно неће предати .Азеведо, Купидо и Ман су ударне игле. Добар су спој младости и искуства”, сматра Никић.

Здравствени билтен је диобар, расположење такође. Ватерполисти имају опомену из Барселоне 2013 када су после три дана одмора остали без полуфинала у дуелу са Црном Гором.

„Извукли смо неке поуке из тог меча. Нико Американцима ништа неће рећи ако изгубе од Србије, а нама је циљ медаља. Незгодни су, одлична одбрана, шутерима неће бити лако”, објашњава Душко Пијетловић.

Коментари / 0

Оставите коментар