Троструки убица из Београда ухапшен после 15 година

Тридесетосмогодишњи Б. С. ухапшен је због сумње да је у мају 2000. године у канцеларији "Басе интернационал", убио Ненада Букинца, власника фирме, његову супругу Гркињу Пиналопи Папанаку и секретарицу Слађану Јевтић.

Србија 29.07.2015 | 18:22
Троструки убица из Београда ухапшен после 15 година

Осумњичени је троструко убиство извршио у Улици др Ивана Рибара 98 у Новом Београду.

Убица је пуцао прво на секретарицу која је седела за столом. Погодио ју је са неколико хитаца у тело, да би потом запуцао на супружнике. Њих је погодио у главу и тело и они су смртно погођени пали на под.

Тела је нашао књиговођа фирме.

Б.С. је одређена мера задржавања до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Српска полиција је у протеклих неколико месеци расветлила неколико злочина почињених пре десет и више година.

Крајем маја, припадници Полицијска управа у Новом Саду ухапсили су М. М. (35) из Товаришева осумњиченог да је пре 13 година у Товаришеву, убио 22-годишњег Тихомира Поњевића из Обровца. Неколико дана после тога, београдски оперативци ухапсили су браћу М.Ј. (34) и М.Ј. (41) осумњичене да су 6. маја пре 14 година убили једну Београђанку.

И зајечерска полиција је расветлила убиство судије из Књажевца, кога је пре више од седам година убио Љ. Т. који је на капију породичне куће поставио ручну бомбу, па је у експолизији страдао председник Општинског суда у Књажевцу.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МироСемберац

29.07.2015 17:15

Да ли це доци и тај дан да се код нас похапсе наруциоци и изврсиоци убиства Вукелица?

ОДГОВОРИТЕ