Претученој беби се боре за живот!

Четворомесечни дечак из Тутина примљен је у новопазарску болницу са тешким телесним повредама, одакле је хитно пребачен у Крагујевачки клинички центар.

Србија 29.07.2015 | 11:34
Претученој беби се боре за живот!

Како Информер сазнаје од извора блиског истрази, полиција проверава да ли је реч о насиљу у породици или је дете повређено на неки други начин

- Родитељи су пре неколико дана приметили оток на дечаковом телу али су нам рекли да су мислили да га је ујео неки инсект. Тек након неколико дана отац и мајка су га одвели код лекара а одмах је обавештена и полиција. Још не знамо да ли је реч о насиљу у породици јер родитељи и остали укућани негирају да су тукли малишана. Није нам јасно зашто нису одмах затражили лекарску помоћ - каже извор из истраге.

Пребила га дадиља?

Истрагом је утврђено да је дечак пре неколико дана, док су родитељи обрађивали њиву, остављен на чување једној млађој женској особи, која је блиска рођака ове породице. Полиција проверава да ли она има било какве везе са дечаковим повредама.

- Та девојка не спори да је чувала бебу, али тврди да га није тукла. Такође, рекла нам је и да јој дечак није испао из руку, нити је пао са кревета. Када буде утврђено када су повреде настале онда можемо прецизније да одредимо ко је у том тренутку био са бебом - каже саговорник.

Дечаку констатоване тешке телесне повреде

Лекари у Крагујевцу су констатовали тешке телесне повреде, али се још нису изјаснили на који начин су оне настале. То ће, како нам је речено, урадити када буду обавили још неколико прегледа.

- Дечаку су повређени раме и нога. Има лом и напрснуће костију. Указана му је лекарска помоћ у Новом Пазару а онда смо одлучили да га транспортујемо за Крагујевац и очекујемо да ће нам колеге данас или сутра послати више информација о томе како су повреде настале - речено је у Новопазарској болници.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

вид

29.07.2015 10:17

Збациће Земља ово са себе , неће нас више трпит' - ја вам кажем !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

29.07.2015 10:23

Оне који повриједе бебу би живе одерао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОГОВОРИ ЗЕМЉО

29.07.2015 11:00

Е да је Стари зив,проговорили бих ви за један минут,јер би се и у..ли и уписали истовремено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

додано

30.07.2015 10:09

Какви смо ми то људи,какви су нам закони?Сваки дан би се новине могле напунити само злоцинима и убиствима.

ОДГОВОРИТЕ