Ђорђевић осуо паљбу због Бобија: Ништа ово није случајно!

Селектор кошаркаша Србије бесан због последњих дешавања око Бобана Марјановића. "Остаје још само да се гласно запитамо, уз велику дозу горчине, због чега је баш у овом тренутку дошла изјава страног тренера...", пита се Ђорђевић.

Кошарка 27.07.2015 | 22:20
Ђорђевић осуо паљбу због Бобија: Ништа ово није случајно!

Из Крањске Горе, где се кошаркашка репрезентација припрема за Европско првенство, долазиле су само позитивне вибрације. Вицешампион света припремао се у идиличној атмосфери и најављивао поход ка новим врхунским остварењима.

А, онда одједном шок и неверица.

Селектор Александар Ђорђевић остао је затечен када је Бобан Марјановић, можда и главна узданица српског тима под кошевима, добио позив од свог клуба Сан Антонија да хитно дође у САД.

Марјановић ће морати на додатне лекарске прегледе и то после изјаве Велибора Радовића, помоћног тренера Црвене звезде Телеком, да је високи центар играо повређен током финалне плеј-оф серије.

Спарси захтевају од Марјановића да не тренира следећих неколико недеља чиме је доведено у питање учешће високог центра на Еуробаскету 2015.

Тим поводом огласио се и Александар Ђорђевић.

"После крајње непромишљене и некоректне изјаве клупског службеника која је само за лаике случајна, настао је читав проблем. Покренута је лавина, иако је Бобан Марјановић добро и нема никаквих здравствених проблема. То су показали лекарски прегледи у Милану које су надгледали доктори Сан Антонија и после којих је потписао професионални уговор", почео је Ђорђевић.

"Такође, Бобана је прегледала наша медицинска комисија на челу са доктором Радовановићем направивши од скенера до магнетне резонанце све могуће прегледе на којима су сви резултати били негативни. Од лекарског тима Сан Антонија добили смо мејлом захтев да Бобану забрањују тренинге следећих шест до осам недеља, а ми смо им изашли у сусрет да се у четвртак појави у Лос Анђелесу на додатним прегледима", објашњва Ђорђевић и наставља:

"Не знамо на основу чега је дошао тај захтев јер је са Марјановићем, понављам, све у најбољем реду. У питању није виша сила, него сила. То је апсолутно нешто више од кошарке, нешто на шта не можемо да утичемо. Остаје још само да се гласно запитамо, уз велику дозу горчине, због чега је баш у овом тренутку дошла изјава страног тренера који нема баш никакве везе са нашом репрезентацијом. Осим као противник. Да ли је можда инструисан од некога ко би имао корист од свега овога, како спортску, тако и финансијску. Постоји велика сумња и разочарање које није прво ни последње после свега што се десило. У сваком случају нанета је штета интересима српске кошарке, репрезентацији као и самом Бобану Марјановићу", закључио је Александар Ђорђевић, селектор репрезетације Србије.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гашпар

27.07.2015 21:34

'Ја у Србији нисам и не могу бити странац. Имам српски пасош, дакле држављанство Републике Србије, жена ми је из Србије, дете ми је рођено у Београду, у граду у коме живим већ 15 година. Тако да ни у ком случају не могу бити противник, како је Ђорђевић перфидно желео да ме представи и тиме вероватно придобије наклоност јавности.Велибор Радовић. Ово је информација за овог препотентног селектора, који појма нема...

ОДГОВОРИТЕ
Name

заги

28.07.2015 09:33

Ти, Гашпаре, изгледа не умијеш да оставиш нормалан коментар, ти све нешто контра! Јеси ли се ти контра и родио у односу на остале бебе?! Кога ти називаш препотентним? Знаш ли ти уопште ко је САША ЂОРЂЕВИЋ?! Тај човјек је учинио и издигао нацију што нико од политичара није, нити ће! Кад споменеш име тог ''препотентног'', мораш да устанеш и да га поздравиш у ставу мирно!