Украјински полицајац пуцао на Руса који се фотографисао на граници

Украјински погранични полицајац отворио је данас ватру на Руса који је на граничном прелазу у Ростовској области на југу Русије покушао да направи селфи поред украјинских ознака на прелазу.

Свијет 27.07.2015 | 08:58
Украјински полицајац пуцао на Руса који се фотографисао на граници

Рањени мушкарац је превезен у болницу са повредом од ватреног оружја, рекао је извор из локалне полиције агенцији Тас с, а потврдило је одељење Руске пограничне службе за Ростовску област.

"Двојица мушкараца су се одмарала на обали вештачког језера у близини Новорусијске фарме у Ростовској области, кад су одлучили да направе неколико фотографија испред украјинског граничног прелаза Краснаја Таловка", наводи се у саопштењу Пограничне службе.

"Украјински граничар је тада повикао ''стоп'' и отворио ватру на двојицу мушкараца, при чему је један од њих повређен", саопштила је Служба, додајући да је руски држављанин рањен у груди.

Пријатељи повређеног су га однели до руског граничног прелаза Волошино и затражили помоћ од руских граничара. Повређени мушкарац је пребачен у оближњу болницу, где му је указана помоћ.

Коментари / 0

Оставите коментар