Ухапшен власник агенције "Унико травел"

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су власника агенције "Унико травел" Ненада Филиповића (1966) из Београда.

Србија 25.07.2015 | 10:22
Ухапшен власник агенције "Унико травел"

Филиповић је ухапшен по налогу Првог основног тужилаштва и њему је одређено задржавање до 48 сати, наводи се у саопштењу МУП-а.

Сумња се да је он преварио више од 100 путника за туристичке аранжмане.

Како пишу београдски медији, тринаесторо српских туриста није отпутовало у Хургаду, а осморо је избачено из хотела на Лефкади због тога што агенција "Унико травел" њихов новац није проследила хотелијерима и авио компанијама, већ је власник са тим новцем нестао.

Неформални власник агенције је Ненад Ристић, који је пре три године ухапшен због тога што је преварио 170 клијената туристичке агенције "Тринити", наводи РТС.

Агенцију "Унико травел" на папиру води Ненад Филиповић. Међутим, оштећени путници тврде да су у агенцији разговарали са Ненадом Ристићем - познатим по томе што је пре три године већ преварио клијенте агенције "Тринити", односно новац који су дали за пут у Хургаду задржао за себе.

Агенција "Унико травел" регистрована је у Кондиној 20, али према наводима РТС, врата су закључана, а на телефонске позиве такође нико не одговара.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мирза

25.07.2015 12:59

Ситна риба.

ОДГОВОРИТЕ