Ана одвела Швајнија на Мајорку

Немац теши Српкињу после пораза на Вимблдону у њеној вили, где се баве и последњим припремама за венчање, које ће, како сазнајемо, организовати у августу

Забава 09.07.2015 | 07:25
Ана одвела Швајнија на Мајорку

Ана Ивановић (27) неславно је завршила учешће на Вимблдону иако је имала велику подршку вереника Бастијана Швајнштајгера (30).

Мада је њихова веридба засенила почетак највећег тениског турнира на трави, Ана није дуго могла да ужива у слави јер је испала већ у другом колу.

После кратког задржавања у Србији, пар се упутио на Мајорку. Ана тамо има велелепно имање и вилу, у којој се башкаре и увелико планирају венчање!

Иако је септембар резервисан за свадбе у Србији, њих двоје се, ипак, неће венчати тада, већ у августу.- Швајни и Ана су желели да се венчају у септембру, али тада им крећу спортске обавезе. Зато су решили да весеље организују у августу у Србији, али и у Немачкој! Швајнштајгер је познат као неко ко организује добре журке, тако да њихова свадба неће бити уобичајена, већ тематска - каже извор.

С обзиром на то да су Ана и Швајнштајгер недавно посетили један салаш у Ченеју, нагађало се да ће тамо правити свадбу, међутим, они још нису изабрали место на ком ће изговорити судбоносно „да“.

Дотад пар ужива на Мајорки, а највише времена проводи на тераси с које пуца поглед на обалу, чиме се Ана похвалила на Твитеру.

Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Патриота

09.07.2015 07:02

То није истина они су заједно отишли :-)

ОДГОВОРИТЕ