Пакете хероина бацао кроз прозор

Једна особа ухапшена је због сумње да је продавала хероин и марихуану на подручју Ниша. Приликом претреса, уочивши полицију, осумњичени је бацио кроз прозор стана шест пакета хероина тежине око 90 грама и пакет марихуане.

Србија 05.07.2015 | 14:15
Пакете хероина бацао кроз прозор

Полиција је ухапсила М. А.(29) из Ниша у чијем стану је пронађено седам пакета опојне дроге и вагица за прецизно мерење, наводе из полиције, преноси Тањуг.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати.

У протекла два дана полиција је легитимисала 1.203 особе, контролисала 201 путничко моторно возило и 105 угоститељских објеката и пронашла две особе за којима је била расписана потерница, додају из полиције.

Против једне особе је поднета кривична пријава због сумње да је неовлашћено држала опојну дрогу у чијем је стану, како се наводи, пронађено шест грама материје за коју се сумња да је хашиш.

У једном возилу је пронађен нож и против осумњиченог је поднета прекршајна пријава, а приликом контроле објеката осам особа није имало личну карту па су и против њих поднете прекршајне пријаве, саопштавају из ПУ.

Од 1.207 алкотестираних возача, није било задржавања због трежњења, па се овакав резултат објашњава као резултат сталних контрола.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар