Београд и Приштина и даље без договора

Нова рунда дијалога Београда и Приштине завршена је после 17 сати разговора, без договора.

Србија 30.06.2015 | 07:33
Београд и Приштина и даље без договора

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је новинарима да две делегације нису постигле договор ни о једном питању.

Дијалог о нормализацији односа Београда и Приштине који, уз посредовање ЕУ, предводе српски премијер Александар Вучић и Иса Мустафа, почео је у понедељак ујутро око 9,00 сати, а настављен је претхоно вече нешто после 20.30 часова.

Пауза је дата због поподневних обавеза високе представнице Федерике Могерини. На дневном реду су четири крупна питања - Заједница српских општина (ЗСО), телекомуникације, енергетика и "Парк мира" у Митровици.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Серафим

30.06.2015 05:55

Децнијама се води антисрбска политика сиптари могу ста и како хоце а Срби не могу ниста, дали су Косово без зрна барута и сада пу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПроРСпроБиХ

30.06.2015 07:24

Људи би могли да зиве заједно у миру али само уједињени у једном систему, једним језиком ,једним праведним уставом, назалост то сиптари неце, хоце назор несто сто им не припада, зато неце никада бити ријесења...у БиХ је друга ствар, имамо исти језик,(и ако неки инат тијерају и казу да постоје 3 језика али то је она наса медјусобна словенска љубав са мрзњом) ..Поздрављам све градјане РС и ФБиХ,(БиХ) и никад признање за Репубљик Косова !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логично

30.06.2015 07:53

Не можете за два дана (па ни за двије године) ријешити проблем који се гомила 100 година. Ми (Срби) нкад нисмо имали праве политичаре, дипломате. Увијек смо се нешто курч....и као да смо Америка. Кад преговараш о неком проблему, мораш знати, ко си, шта си, колики си, и одакле си. Празном пушком се не пријети а ми смо то увијек радили, и ето шта смо доживјели. Да нас по ушима клепа ко стигне, па и једна Албанија. Ко су нама прави пријатељи у свијету а да се нешто питају. Коментар није потребан.

ОДГОВОРИТЕ