Мањи удес возила у пратњи министарке

У лакшој саобраћајној незгоди, у којој је учествовало возило у пратњи потпредседнице Владе Србије и министарке Зоране Михајловић, нико није повређен и причињена је мања материјална штета.

Србија 29.06.2015 | 09:36
Мањи удес возила у пратњи министарке

Како се истиче у саопштењу кабинета потпредседнице Владе, возач из њеног кабинета возио је по прописима на чему се "и инсистира у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а министарка Михајловић својим примером, као и низом акција, залаже се за већу безбедност у саобраћају", преноси Тањуг.

"Сви у аутомобилу су били везани, а возачу и сувозачу се приликом судара нису ни активирали ваздушни јастуци, што говори да се није возило брже од законом прописане брзине", наводи се у саопштењу.

Како се додаје по повратку с Копаоника, у четвртак, 25. јуна, где је Михајловићева отварала "Путаријаду 2015", изненада је аутомобил марке "голф" пресекао путању кретања возилу у којем је била Михајловић тако што је хтео да се у укључи на магистрални пут у супротном смеру преко пуне линије.

"Возач потпредседнице Владе је успео вештим маневрисањем да избегне судар са голфом који се укључивао на магистрални пут, не гледајући да ли се тим путем неко креће. У возилу које је било иза Михајловићеве, налазили су се њени саветници и сниматељ. И поред кочења и маневрисања није било могуће да се голф мимоиђе, па је дошло до судара", наводи се у саопштењу.

Чланови кабинета потпредседнице Владе Србије, као и сниматељ, дали су изјаве полицији која је дошла на увиђај.

"Одмах после незгоде возач 'голфа' је изашао из аутомобила видно узбуђен, схвативши шта је урадио, да се увери да никога није повредио и при том је захваљивао што се све добро завршило у односу на то шта је могло да се догоди", истакнуто је у саопштењу.

Поводом појединих медијских написа истакнуто је и да потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић никада није имала обезбеђење.

Извор: Тањуг

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Серафим

29.06.2015 07:49

Како право радила тако јој Бог помогао, она је змија у недрима разапете Србије!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

29.06.2015 07:56

И Вук Драсковиц је имао слицну ситуацију. Наса посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ови из балканских власти

29.06.2015 08:47

На отвореној цести, обично возе никад испод 150. И увијек су у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

29.06.2015 09:05

Мозда су били они криви, декоцентрисани након онолико звиздука народа? Казу да је змија и ја мислим да је гуја у њедрима. Нама онаква не треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

родјо

29.06.2015 09:31

Ја из РС питам се,кад це једном ту Србију да воде људи из Србије?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

29.06.2015 13:18

Стета

ОДГОВОРИТЕ