Језива исповијест малог Вукашина

Кренуо сам у воду, када сам видео терористе како силазе са глисера. Одједном је почела пуцњава и ја сам видео мртво тело - каже мали Вукашин који је био очевидац масакра.

Србија 27.06.2015 | 07:56
Језива исповијест малог Вукашина

Синоћ су редовним летом из Туниса на београдски аеродром “Никола Тесла” слетели српски држављани који су летовали у граду Сусу где се догодио терористички напад на хотелској плажи.

На лицу места крвавог масакра нашао се и један дечак, који је био на летовању са бабом и дедом.

Њима је јуче био последњи дан боравка у овом летовалишту и отишли су на плажу да се окупају. Недељко К. који је био на одмору са супругом и унуком каже да се његов унук нашао у средишту пуцњаве, али је на сву срећу остао неповређен.

Вукашин и сам потврђује да је био сведок крвавог пира.

– Кренуо сам у воду, када сам видео терористе како силазе са глисера. Одједном је почела пуцњава и ја сам видео мртво тело – каже овај дечак који није ни свестан шта је све данас преживео.

Његов деда Недељко К. додаје да је одједном настала паника и сви су почели да беже.

- Када је дошло до пуцњаве, успаничено сам кренуо да тражим унука по плажи и чим сам га нашао у гужви отишли смо у хотел где су нас закључали док се све није смирило – каже Недељко К. за Телеграф.

Он истиче да им је ово други пут да летују у Тунису, али да ће после овога размислити да ли ће се упутити поново у ову афричку земљу.

Дечака који је преживео право драму, на аеродрому “Никола Тесла” сачекала је мајка, којој је, чим ју је угледао, отрчао у загрљај.

Извор: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар