Златни "орлићи" кренули пут отаџбине!

Омладински прваци света у фудбалу, репрезентативци Србије, кренули су са Новог Зеланда пут домовине. У понедељак од 20 часова дочек на блакону испред градске скупштине у Београду.

Србија 21.06.2015 | 14:27
Златни "орлићи" кренули пут отаџбине!

Златни "орлићи", предвођени селектором Пауновићом напустили су далеку земљу Океаније, у којој су направили највећи успех у новијој историји фудбала на овим просторима.

Са медаљама око врата, направили су сјајну атмосферу у авиону а то је забележено фотографијом, коју је селектор Пауновић поставио на свом Твитер профилу.

Срећан пут и добро нам дошли јунаци!

(РТС)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лоли

21.06.2015 12:46

Срецан пут до насе Отадзбине Србије драги наси !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реален Цовјек

21.06.2015 13:11

Чуди се баба, шта се то дешава, субота, јутро, а нико не спава: "Шта се то дешава, сине мој? Да л' се не спремате за какав бој?" "У бој креће Србија цијела, поносно, храбро, дигнута чела." "Каква нас то опет напада сила." "Нападају, бако, из Бразила." "Куку мени, јао мила мајко!" "Не брини, баба, брани нас Рајко." "Неће он, ваљда, сам да се бије?" "Плаше се они и нашег Андрије." "Јао, зар опет Србин копа ров?" "Ми имамо зид Вељковић-Антонов" "Зар не може некако да избјегне се рат?" "Никад не одустају Сергеј и Мијат." "А јесу ли опасни ти Бразилци, дијете?" "Јесу, баба, опасни и гласно нам пријете. Ал' не брини ништа, бако, њих ће да утиша тешка артиљерија Шапоњић и Станиша. Говорили још су да Србија је маладок нису упознали Вељка генерала. Сад ће да се разбјежи та бразилска банда. Поражени вратиће се са Новог Зеланда. Све молитве наше у овај меч су стале, Србија игра историјско финале." "Ид' доврага дијете! Уплаши ме сине. Ја мислила стварно мора да се гине." "Па и хоће, баба, они ће да гину, да донесе пехар у српску витрину. Све од себе даће та весела чета да постане Србија нови првак свијета."

ОДГОВОРИТЕ