Зеница: Перверзњак искориштава дјевојке

У зеничком насељу Радаково ових дана огромну пажњу изазвала је за сада непозната особа старије животне доби, а који покушава преварити младе Зеничанке. О овом случају су савјесни Зеничани првобитно дијелили по друштвеним мрежама, гдје су упозорили све малољетне али и млађе Зеничанке да не насједају на трикове, како га називају, перверзњака.

Босна и Херцеговина 21.06.2015 | 14:02
Зеница: Перверзњак искориштава дјевојке

Наиме, овај старији човјек измишљајући квар на аутомобилу тражи помоћ од случајних пролазница, које потом сједају у његово возилу с циљем да му помогну, а након чега их он почне дирати по тијелу. Све ово пишу огорчени Зеничани по друштвеним мрежама, који истичу да се овај перверзњак "оперисао" и прошле године.

Према ријечима саговорнице Аваза, која је била свједок ове преваре, никада није могла замислити које су његове намјере, будући да се представља као брижан човјек који се нашао у невољи.

"Присуствовала сам његовој превари када сам шетајући са својом пријатељицом налетјела на њега, који нас је замолио да му помогнемо. Наиме, изговор је био да му не ради десни фар, па је замолио једну од нас да уђе и чува квачило како би он провјерио да ли ради? Пријатељица је ушла, а ја сам стајала испред аутомобила, док јој је он показивао гдје је квачило тако што ју је ухватио за ногу и ставио је на квачило. Потом је провјеравао да ли ради онако како јој је рекао, дирајући је по ногама, а затим је нагињао главу на њене груде", казала је за "Авазов" портал забринута Зеничанка.

Додаје како је одмах симулирала телефонски позив од своје мајке, како би извукла пријатељицу схвативши о чему се заправо ради.

"На први поглед није изгледао као неко ко би то радио дјевојкама, причао нам је о својим унукама и нисам ни помислила да је то само прича како би „искористио“ моју пријатељицу. Виђала сам га неколико пута да то исто ради и другим дјевојкама, а једном је лично мене замолио за помоћ, али знајући ко је и шта жели одбила сам га.

Зеничани још увијек нису овај случај, према коментарима по друштвеним мрежама, пријавили надлежнима у Министарству унутрашњих послова, али објавом фотографија и сугерисањем младим Зеничанкама желе скренути пажњу да не буду жртве перверзне особе старије доби, а који мами Зеничанке у аутомобил форд мондео, регистарских ознака НГ 145-АЛ.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

задњи смо на свијету

21.06.2015 12:39

Што је перверзњак ако воли сеx са дјевојкама, пунољетним наравно? Или су дјевојке резервисане за политичаре, полицајце и тајкуне? Би ли био добар да је педер?

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

21.06.2015 12:40

Какви сте ви мускарци када сте дозволили да се зене саме сналазе само ви гледајте гдје це се попити пиво

ОДГОВОРИТЕ
Name

цx

21.06.2015 12:45

Хрватске табле, а живи у Зеници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

21.06.2015 12:49

Деда воли да пипа кад ниста друго не мозе

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

22.06.2015 08:37

Није рекао да Живи у Зеници, него одрађује даме.

ОДГОВОРИТЕ