Хвала вам за два милиона евра!

Двочасовни спектакл на Ушћу најскупљи је музички наступ неке стране звезде код нас, публика уживала с Вилијамсом, он за собом оставио неред у апартману.

Србија 19.06.2015 | 15:45
Хвала вам за два милиона евра!

Роби Вилијамс одржао је један од најспектакуларнијих концерата виђених у Србији, а из наше земље отишао је задовољан, са два милиона евра у џепу!

Његов двочасовни шоу на новобеоградској ливади био је најскупљи музички спектакл неке стране звезде код нас, што је скоро пола милиона евра више од суме коју је 2009. добила Мадона, потврдио је извор близак организаторима.

Иако је британски поп певач публици приредио врхунски музички ужитак, његов дводневни боравак у Београду пре наступа протекао је у тајности, а у хотелском апартману је иза себе оставио прави русвај.

Како Курир сазнаје, Вилијамс није напуштао хотел „Метропол“, где је био смештен у председничком апартману, док су чланови његовог тима били распоређени на још две локације у граду. Отац планетарне звезде, чувени комичар Пит Конвеј прошетао се градом, а био је смештен у апартману одмах до синовљевог.

- Роби је у наш хотел дошао у уторак око осам сати увече. До председничког апартмана, у којем је био смештен, стигао је кроз тајни пролаз за који зна само директор објекта и радник који је спровео госта. У апартману јесте остављен крш, али то је нормално кад је реч о личностима које имају концерт - прича извор и додаје да је с Робијем имао контакт само његов тим:

Нико га није видео

- Певача нико од запослених у хотелу није имао прилике да види. Комуницирао је једино са својим тимом и женом која је водила целу организацију. Имао је личног кувара, који је за њега у кухињи припремао оброке. То нису били посебни специјалитети, већ храна која је припремана од домаћих намирница. До концерта није напуштао апартман - закључује извор.

У хотелу нам је потврђено да је светска звезда одсела баш на овом месту, али сликање нам није омогућено.

Продужио у Атину

- Роби је био у нашем хотелу. Нико од запослених с певачем није имао контакт, а апартман не можете да фотографишете јер још увек није сређен - речено нам је на рецепцији хотела.

Роби Вилијамс је наставио своју турнеју. Он је након концерта у Србији продужио у Грчку, где се одмах и чекирао путем друштвене мреже. Јуче је на Твитер поставио фотографију из хотелске собе и поздравио публику у Атини, где ће одржати свој следећи наступ.

НИЈЕ ПОЗДРАВИО ЗАГРЕБ

Иако су медији пренели да је Роби Вилијамс поздравио Загреб усред Београда, то је тако само зазвучало јер је певач неспретно изговорио поздрав на српском: „Здраво, добро вече!“

- Ми не можемо да говоримо у име популарног певача, али можемо да кажемо да јесте учио да каже „здраво, добро вече“. Будући да је реч „здраво“ прилично незгодна за изговор људима којима је енглески матерњи језик, на снимцима се може јасно приметити да је кренуо да је изговори и уместо ње на крају рекао нешто што највише звучи као „забро добро вице“ - наводи се у саопштењу организатора.

(Курир)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

лоли

19.06.2015 13:59

Па коза И јесте да се музе ! Док народ по контејнерима преврце овај уграби само 2 милиона еура !? Господе Бозе .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

19.06.2015 15:45

А још је бојама дуге... Фуј.

Name

дивља јабука

19.06.2015 14:04

Будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

19.06.2015 14:06

Има се , мозе се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

тама

19.06.2015 14:29

Хлеба И игара ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Креле

19.06.2015 15:06

Ако је било 30 000 посјетилаца и овај смотао 2 Милиона евра колико је коштала карта за концерт ?:

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

19.06.2015 15:46

Јел платио пдв!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауууууууу

19.06.2015 16:01

Каква је ово бомба којих 2.000.000 еура чиста глупост већу одавно нисам видио

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

19.06.2015 19:24

Хвала на два милиома евра, Загребцани. Ха ха.