Четворке на матуру испратио цио комшилук

Вељко, Радован, Анђела и Наталија Миленковић (15), једине нишке четворке, прославиле су малу матуру, а њихов одлазак на матурско вече представљао је праву атракцију за читав град.

Србија 11.06.2015 | 15:22
Четворке на матуру испратио цио комшилук

Четворо Миленковића на матурско вече отишло је у пратњи својих четворо најбољих другова и другарица из Основне школе "Душан Радовић", а да би им испунили жељу да сви заједно оду до ресторана, родитељи су изнајмили лимузину која је дуга девет метара и има осам седишта.

Лидија Миленковић, мајка четворки, каже да су припреме за одлазак на матурско вече кренуле још претходног месеца, а велика жеља читаве породице била је да на то вече оду сви заједно.

"Супруг је дошао на идеју да им изнајмимо специјалну лимузину ресторана „Перла“, а њен власник нам је изашао у сусрет чим је чуо о чему се ради и деци поклонио бесплатну вожњу", објаснила је Лидија Миленковић.
Анђелу, Наталију Вељка и Радована испратили су на матурско вече поред родитеља и бројни рођаци, али и читаво насеље Дуваниште у коме станују.

"Када смо се појавили испред зграде људи су стајали на свим терасама на нашој, али и околним зградама. Никада до сада нисмо видели толико људи у нашем насељу", кажу нишке четворке.

Четворо Миленковића и њихове пратиоце аплаузом су дочекали и њихови другари из школе и наставници којима је ово било први пут да међу малим матурантима имају и четворке.

Миленковићи кажу да је еуфорија због одласка на малу матуру већ завршена јер им наредне недеље предстоји полагање квалификационог испита за упис у средњу школу.

Сво четворо су одлични ђаци и њихова, а и наша жеља је да сви упиши Медицинску школу. Били би пресрећни када би им то пошло за руком, јер би у том случају остали прави тим, као што су и до сада били", каже Лидија.

Рођење малих Миленковића било је својевремено права медијска атракција у Нишу, а њиховим родитељима Лидији и Радету стизала су обећања о помоћи са свих страна.

Највећи број обећања, међутим, није остварен, а међу њима и обећање градских власти да ће запослити мајку четворки и решити њихов проблем са дугом за станарину.

Миленковићи и даље подижу Анђелу, Наталију Вељка и Радована уз помоћ Радетових прихода из играонице и кредита, чекова, одложеног плаћања.

Извор: Бета

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

лоли

11.06.2015 13:41

Прелијепо !!! Нека су зиви И здрави И срецна Матура њима И свим матурантима гдје год да су !!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ибро

11.06.2015 13:43

Пуно среће !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

11.06.2015 14:04

Нек их среца прати и да буду сретни и задовољни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лол

11.06.2015 14:19

Хвала Богу нека нормална лијепа вијест .

ОДГОВОРИТЕ
Name

УГ

11.06.2015 14:30

Нека им је са срецом . Зиви и здрави били и нека им бог подари све благодети овог свијета .

ОДГОВОРИТЕ
Name

вау

11.06.2015 16:34

Срећно!

Name

Игор

11.06.2015 14:46

Ово је да ти сузе крену. Од радости због цетворо здраве, дивне дјеце и туге да само отац ради и да друство не брине о висецланим породицама. Вуцицу иди у Нис , без младости и дјеце нема ни Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

11.06.2015 17:07

Ово је понос...СРЕТНО...

Name

Стојан

12.06.2015 11:16

Игор.Није их Вуциц правио па да иде у Нис.

ОДГОВОРИТЕ