Растају се Хомер и Марџ!

Имају један од најдуговечнијих бракова у историји телевизије, који траје већ преко 26 сезона, тачније од 1989. године. Омиљени су свим генерацијама и успели су да преброде бројне проблеме и заплете. Нажалост, њиховој брачној срећи се ближи крај.

Занимљивости 10.06.2015 | 10:59
Растају се Хомер и Марџ!

Извршни продуцент серије "Симпсонови" Ал Џин открило је у интервјуу за "Вариетy" да ће се славни анимирани пар растати у предстојећој 27. Сезони, која ће почети да се емитује ове јесени.

- Откривено је после свих ових година да Хомер има нарколепсију, хронични неуролошки поремећај који утиче на спавање. То изазива страшне проблеме за њихов брак - рекао је он.

Међутим, нарколепсија није једини проблем, пошто ће се Хомер поред тога заљубити у другу жену. Ради се о лику којем ће глас позајмити једна од бројних гостујућих звезда најављених за нову сезону.

- Хомер и Марџ ће се званично растати и Хомер ће се заљубити у своју апотекарку, којој глас даје Лена Данам - открио је Ал.

Хомер је већ једном пао у искушење да превари супругу, у епизоди која је емитована 1993. Тада је завршио у хотелској соби са колегиницом Минди, којој је глас позајмила Мишел Фајфер, али се на крају вратио супрузи.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар