Јоко и Хилари биле у љубавној вези

Умјетница и удовица Џона Ленона, Јоко Оно, шокирала је репортере када је изјавила да је била у краткој вези са Хилари Клинтон, бившом првом дамом САД-а, а садашњом кандидаткињом у трци за предсједника САД-а.

Свијет 08.06.2015 | 22:25
Јоко и Хилари биле у љубавној вези

Јоко Оно, која тренутно борави у Лос Анђелесу због своје изложбе у Музеју модерне умјетности, казала је како није само упознала бившу прву даму током протеста против рата у Вијетнаму у Њујорку 1970-их, већ да је с њом била интимна.

"Имала сам с њом аферу. Мислим да би ЛГБТ популација остварила велики напредак, као и област права жена, уколико би њу изабрали за предсједницу", рекла је с осмијехом на лицу.

Јоко Оно је ово изјавила када су је новинари питали шта мисли о кандидатури Хилари за предсједницу САД-а. Истакла је како су дијелиле исте вриједности и погледе на сексуалну једнакост и борбу против ауторитативног, патријархалног, мушког доминантног друштва у којем су одрасле.

"Имале смо кратку љубавну аферу када сам живјела са Џоном из Манхетна, а Хилари је студирала на Јелу. Али смо временом изгубиле контакт. Задивљена сам њеним напретком и желим јој све најбоље у кампањи", рекла је репортерима током конференције за новинаре.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Поздрав из Портороза

08.06.2015 20:31

Браво Јоко,нек си јој Хилари оно.Додји кад смогнес снаге у насу Републику,инаце ми смо велико градилисте. Саyонара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа чудно

08.06.2015 20:32

Све ненормално из Америке долази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

на страну кревет

08.06.2015 20:46

Али она је нормалнија од малтене свих и једина нада свим дозивотно затвореним.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фрки

08.06.2015 21:25

Није га клинтонка само примала, била је И загондзија. Фурундзија И загондзија, главни ликови америке....Ја јада по америци бралеее..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

08.06.2015 23:44

Како сам ја негдје прочитао ова к.... је позната по оргијама па је ово безазлено наспрам тога. Болесни народ.

ОДГОВОРИТЕ