На плажи нашао кутију са језивом клетвом

У кутији се налазила фотографија једног човека и нешто много, много страшније...

Свијет 08.06.2015 | 17:45
На плажи нашао кутију са језивом клетвом

Сви смо у филмовима или цртаћима видели како отприлике изгледају вуду клетве које најћешће укључују велике игле и лутку која представља жртву. На његову несрећу, један мушкарац је овакву клетву сада видео и уживо и то усред безбрижне шетње плажом.

Када је подигао црну врећу с намером да је однесе у канту за ђубре, Ентони је приметио да је она необично тешка. Кад је завирио унутра имао је шта и да види. У провидној пластичној посуди било је прободено срце и парче смотаног папира, преноси 24сата.хр.

Већ неколико секунди касније испоставило се да је то заправо фотографија непознате особе. Кад је сабрао два и два, Ентони је схватио да гледа у лице човека на кога је највероватније бачена клетва.

Срце је панично шутнуо у море, а фотографију, врећу и посуду бацио у ђубре и на тај начин можда помрсио рачуне некој злонамерној особи.

Једна самозвана вештица је за британски Миррор објаснила да се животињски делови тела не користе често у паганским ритуалима.

- Особа са фотографије је навероватније некога узнемирила па је повређена особа из освете и бола одлучила да баци клетву, објаснила је вештица и нагласила да је срце било у пластичној посуди зато да би се успорило распадање и продужило трајање клетве.

Извор: Србија данас

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дјоле

08.06.2015 16:23

Па кад неко несто лосе казе за зивотиње :) на ста је све цовек спреман , невероватно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

да

08.06.2015 20:07

Зло опсједа цовјецанство.Нема помоци док сам себи самар не дас.Казни себе да бих оздравио своју психу болесну.