Правосуђе је под контролом власти!

Више од 1000 џихад-ратника са Балкана ратује у Сирији и Ираку, тврди експерт за безбједност Дарко Трифуновић и указује да на овим просторима постоји злочиначка терористичка машина која прозводи те људе, која религију узима као мотив за извршење напада.

Босна и Херцеговина 28.05.2015 | 23:16
Правосуђе је под контролом власти!

"Терористички напад у Зворнику није изолован случај у Босни и Херцеговини, јер тај који је извршио напада је дио вехабистичког покрета, а да су припадници вехабијског покрета на ширем подручју Балкана показује више терористичких напада. Само из БиХ 300 Бошњака ратује на страни џихадиста у Сирији и Ираку. протеклих 20 година Муслиманима у БиХ је мијењан идентитет и мијењана свијест.

Говорећи о тужби предсједника Републике Српске Милорада Додика против њега, Трифуновић каже да је судски процес одгођен за јули мјесец.

" Не очекујем да ће то суђење бити фер, јер када предсједник Републике тужи некога онда се та цијела машинерија диже, али када неко њега тужи онда се то приписује политичкој слободи говора. Узмите само историју тужби његових против неких људи, па он је и власника БН ТВ прозивао да је примио неке милионе за вријеме поплава итд. и онда ту лаж коју је он изрекао судија је то одбацио са тврдњом да је то слобода говора. А када ја питам Додика одакле он на извјештају СИПЕ под бројем један као глава организоване криминалне групе, онда је то у тужби речено да је то одбачено. Није то одбачено, него је тужилац дао налог да се то преиспита даље", каеж Трифуновић.

БН ТВ

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

немања

28.05.2015 21:23

Ја будала брацо моја мила

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивља јабука

28.05.2015 21:26

Само си нам ти још недостајао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мд

28.05.2015 21:28

каква болан еуропа??!! САМО РУСИЈА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста је, није ли!

28.05.2015 21:30

Да ли овај лик може отићи у Аустрију па причати о тероризму у Аустрији? Наравно да не може. Нама свако може доћи лапрдати шта хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ има злоцинацку терористицку масину

28.05.2015 21:30

Наравно да има СДА,СНСД,ХДЗ!!!Поред њих су вехабије споредна ствар!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

статистика

28.05.2015 21:36

треба говорит истину. у бих је након рата изградјено исто цркава колико и дзамија. једина је разлика сто су све дзамије порусене на простору рс током рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

28.05.2015 21:38

Да тацно је да БиХ има злоцинацку и терористицку организацију , а то је преко 200.000 будзетских овисника , цаст изузецима којима је ту мјесто , и да има козеностре ( " политицких странака " ) висе него све остале дрзаве у Европи !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скрба

28.05.2015 21:39

Не треба народ пласити са терористима има горих од терориста,мислим на лидере који нас вратисе у средњи вијек.Тамни босански вилајет,Кадија те тузи,Кадија ти суди.За запосљавање и каријеру у политици,уведено је мијестимицно и право прве брацне ноци,само сто сад ми глумимо Турке а народ великог брата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Керим

28.05.2015 21:42

Овај Трифуновић је обичан четник. У Сарајеву се је повећао број џамија јер се је повећао и број вјерника. Послије рата се је цијела И. Босна и Подриње слило у Сарајево. Традиционално је муслиманско становништво увијек имало већи наталитет од хришћанског. Логично је да се број џамија повећао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

28.05.2015 21:55

Баш сам гледао емисију и искрено чудим се како овај Трифуновић може бити професор. Толико тога је причао а ништа није рекао. Да зна догађаје који су се одвијали на Косову знао би да је ЦИА организовала прве немире на Косову још 1982 припремајући се за то неколико година да би почела тихо разбијање Југославије. Сами су то изјавили. Запад и нато и перспектива, они ће да нам дају кредите под "повољним" условима да се направи оно што су срушили?! Који је кредит вриједан људских живота, цивила, који су за њих само колатерал? Зашто не спомене малу Милицу?! Како то да један професофесор има тако кратко памћење. Нудила је Србији Бјелорусија бесплатно системе С300 али се рачунало да би одмазда била велика, на жалост она се догодила и без њх. Смета му што је војска Србије марширала на Црвеном Тргу на годишњицу побједе над фашизмом а не смета му што сада та иста војска учествује у нато вјежбама у балтичким државама?! Сметала би му руска војна база у Нишу а не смета му Бонсвил на Косову?! Стварно у најмању руку чудан начин размишљања ако је то сам смислио. О нарцисоидности је сувишно говорити. Добро је да и овакви људи изнесу своје мишљење али бих вас замолио да позовете Џевада Галијашевића и Мирослава Лазанског па да чујемо каква је реална ситуација и могућности. Овај је дефинитвно пронатовски орјентисан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р_Српска

29.05.2015 13:54

Свака част на коментару, слушао сам пажљиво ста прича, покушава да изокрене историјске чињенице у корист САД-а, кријући се иза звања "експерт за безбедност" ,као и ширећи страх ако не идемо у НАТО и ЕУ готови смо, он да је неки експерт мало би озбиљније причао о тим стварима сагледавајући све чињенице и то да је ЕУ у све већим проблемима па и САД, и да више немају војну надмоћ над Русијом. Као требамо се бојати "одмазде" САД-а у случају да не радимо по њиховом диктату, па шта је онда било бомбардовање, тровање уранијумом и политички терор задњих 20 год. и висе, ако смо се тад одржали као народ и колко толко подигли из пепела, чега да се бојимо после свих тих дешавања и ко нам гарантује да нам се то исто неће десити и ако будемо истурени пијуни САД-а кад то њима више не буде одговарало, очигледан примјер је Македонија... Класичан примјер америчког лобисте, а то даје одговор како може да буде професор!

Name

БАЈА

28.05.2015 21:58

Молим те лијепо па реци ко није правио и цркве и дзамије у задњи 20 година само се то и правило на сваком цоску и на тудјим земљистима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лупи ногом од плоцу

28.05.2015 22:03

Код нас све неки експерти.каквих дзамија каква свијест.колико се направило цркви гдје је вецинско српско и хрватско становниство.у сарајеву се није нити једна црква срусила.дај људима посла да се има цим занимат а не овим истросеним којекаквим експертима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxим

28.05.2015 22:05

Овај лик меље ко навијен а појма нема ни о цему само купи тудје прице из стампе и продаје нам као нека сензационална сазнања. Додје нам као нека српска верзија Дзевада Галијасевица .

ОДГОВОРИТЕ
Name

тузлак

28.05.2015 22:14

Не плашите људе. Више има експерата него терориста у БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иман

28.05.2015 22:27

ја јос не могу да разумијем ста се десава са Српским народом, оним народом који је у највецој мјери одбранио ону нам дрзаву, онај народ који се борио против сваког вида фасизма, онај народ који је највецим дијелом заслузан за брастви и јединство... Откуд толика мрзња задњих 25 год, засто допустисмо СВИ да нас пар будала направе монструзима да се мрзимо и дан данас, друге су дрзаве ратовале и висе него ми ал су за 5 год сконтали да само заједно мозе набоље ици. Нек нам је Бог на помоци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

босс

28.05.2015 22:58

Ниси ти никакав безбједносни струцњак, само те мало екранизација уцинила ''струцњаком'' ...Толико умних људи који су политицки неутрални људи за катедром(не као ти) али назалост немају прилику да се појаве на тв да заиста несто казу о тероризму као глобалном проблему 21. вијека...Струцна терминологија минимална, извори никакви(фацебоок), залосних сат и двадесет минута

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

28.05.2015 23:01

Има, има. Први мој комсија Суљо. Масина му бацала просле године 12 - 13 литара. Вели ове године це са Ибром и његовом масином заједно. Каква је то масинерија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад Ћехић Грапска

28.05.2015 23:09

Коме смета суживот у Грапској ДЕМАНТ Докле сежу глупости и на шта су све спремни идиоти !!!! На БН ТВ , гост стручњак за безбједност Дарко Трифуновић: тема о ТЕРОРИЗМУ Мистерија . Пут од Камешнице до Љескове равни третира се као ТЕРОРИСТИЧКИ пут од стране извјесног Станка од Добоја који се уживо јавио у емисјиу и тражи да се испита случај ПУТ који се прави од Грапске до "Лукавице" . Каже не смије полиција не смије шумар горе отић??????!!!!!!! Кроз емисију се стално провлачио термин МУЏАХЕДИНИ што извјесни Станко жели да повеже радове на саницији пута да то праве МУЏАХЕДИНИ за терористичке активност и да се то под хитно испита. ________________________________________ ДЕМАНТ Свима је јасно да пут ради МЗ Грапска и да за те актвиности постоје уредна документација, да су сви радови јавни , да су у радовима учесвовали и срби из Прањковаца, да је србин са сепарације донирао близу 1000 кубика материјал, да је Начелник општине Обрен Петровић донирао багер и тегејац, Са многим србима је обављен разговор у вези парцела које се налазе поред пута и сви су сагласни нико није правио проблем: УНДП је такође учестовао у саницији клизишта на том путу. Значи радови су јавни , и неправе га никакви муџахедини а поготово не служии за тероризам . Аферим Станко , смрдиш надалеко! Упутит ће мо демант БН ТВ и да то јавно објави! Све информације су јавне и доступне на овом линку хттпс://www.фацебоок.цом/гроупс/465889250098569/ и на Yоу тубе каналу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

29.05.2015 01:01

Трифуновићу, хајде лијепо одговори када си се и због чега окренуо против Додика? Да појаснимо, тражио је да буде министар иностраних послова БиХ, а када му то није пошло за руком, почео да напада Додика. Није да браним Додика, него само да се зна о каквом лику се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан данас у 12х

29.05.2015 04:26

Не познајем овог Трифуновића и не могу колико је стручан и колико је у свему у праву. Али једно је тачно: у БиХ, а чини се посебно РС, правосуђе (тужилаштво, судство) у највећој мјери под директним утицајем и "на платном списку" моћних БХ политичара. Част изузецима који су иначе немоћни да преокрену ситуацију јер једноставно немају никаквог утицаја. Рјешавају "небитне" предмете, док сви "осјетљиви" предметни (и у тужилаштву и у судству) иду одабраним тужиоцима или судијама, тако да се исход тих предмета унапријед зна. На жалост, у таквим "играма без граница" учествују и неки међународни званићници који су задужени за надзор, тако да је ситуација више него безнадежна. Све се парама купује, а људи су, познато је, веома кварљива роба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

29.05.2015 06:15

АМЕРИЧКИ ВОЈНИЦИ, СУ РАТНИЦИ ИСЛАМСКЕ ДРЖАВЕ. САМО НЕКА СЕ ПРЕСВУКУ И ИДЕНТИФИКУЈУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајо

29.05.2015 07:25

Јадно је што не прихватате чињеницу да овдје постоје терористи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мило

30.05.2015 11:33

Као прво, на Космету је немире 1981 извела и припремила Совјтска (намерно не кажем Руска) КГБ! Циљ је био "експеримент са муслиманском мањином и могући развој сличне ситуације у СССР"! За то постоје докази(Стојадиновић шеф КОС-а СР југославије ! Као друго тај Додик прича и само прича, о независности РС ! Даље од тога нема петљу да иде! Његов једини Бог и циљ је стицање новца за себе лично, а све то путем пљачке Републике Србске, која је сваке године све задуженија и налази се у дужничком ропству! Предавања овог човека(Трифуновића) сам слушао често и ништа ту нисам нашао нетачно! Једина претња безбедности Балкана су исламски терористи и хрватски нацизам(увек су били савезници)! То је истина.