Град у Голупцу разбијао прозоре

Јако невријеме захватило је више округа у Србији, а на подручју Голупца пала је велика количина града који је разбијао прозоре на кућама и излоге.

Србија 25.05.2015 | 08:16
Град у Голупцу разбијао прозоре

Неке улице у центру Голупца поплављене су, као и возила, јавили су медији у Србији.

Осиг Голупца, најтежа ситуација је на подручју Великог Градишта, а пљускова је било и у Расинском и Пиротском округу, као и у Београду.

У невремену које је након само 10 дана поново захватило општину Ћићевац, према информацијама из Штаба за ванредне ситуације у овој општини, највеће штете претрпјело је пољопривредно земљиште у мјестима Лучина, Ћићевац и Појате.

Киша и град величине трешње, који су падали десетак минута, према првим процјенама највећу штету причинили су виноградима и стрним житима, јечму и пшеници.

Јако невријеме са градом захватило је и параћинску општину и направило велику материјалну штету на пољопривредним културама.

"Процјену штете од града, који је био величине лешника, за сада немамо. Сутра ћемо видети колика је површина захваћена и које пољопривредне културе су погођене", рекао је предсједник општине Параћин Саша Пауновић.

Јака киша падала је и у Ћуприји, Јагодини и Рековцу.

Републички хидрометеоролошки завод Србије најавио је обилније падавине - од 20 до 30 литара за 12 сати. На подручју Западне Србије и Срема очекује се и до 40 литара.

Опет је крив вероватрно неко други.Погледајте фотке и видите величину града..А зашто је поплављен Голубац? пиц.тwиттер.цом/рснуАаеУсг

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар