Да ли то Владимир Путин поново постаје отац?

Бивша руска гимнастичарка Алина Кабајева која је наводно у вези са руским председником Владимиром Путином појавила се у Москви на прослави поводом годишњице завршетка Другог светског рата у широкој хаљини и са вишком килограма што је изазвало спекулације да је у другом стању.

Свијет 21.05.2015 | 19:16
Да ли то Владимир Путин поново постаје отац?

Руски медији су јавили да Кабајева изгледа „подгојено“ и „старије“ што је изазвало гласине да очекује бебу или да је већ постала мајка, као што се спекулисало у фебруару.

На такмичењу младих гимнастичара поводом прославе у Москви Алина се појавила у комотној, опуштеној хаљини што није њен уобичајени модни избор, а медији су сугерисали да је њоме хтела да прекрије пунију фигуру.

Гласине да носи Путиново дете почеле су у јануару ове године када је Путин нестао из јавности на више од недељу дана. Тада се писало да је председник био са Кабајевом у Швајцарској где му је наводно родила девојчицу.

Ни Путин ни Кабајева нису потврдили, а ни оповргли ове изјаве, а уље на ватру долила је слика председника који носи венчани прстен током састанка са египатским министром одбране.

Информативни портал близак Кремљу повукао је фотографију наводећи да је она уснимљена пре развода Владимира и његове супруге Људмиле и да је то разлог због ког он и даље има бурму.

У биографији руског председника наводи се да је његова веза са гимнастичарком измишљена од стране његовог ПР тима.

Кабајева је друга најуспешнија руска гимнастичарка свих времена. Она је, такође, једна од најодликованијих спортисткиња у историји овог спорта са две олимпијске медаље, 12 медаља са светских првенстава и чак 25 са европских.

(Србија Данас)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

заиста

21.05.2015 18:05

кога то интересује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

путин

21.05.2015 21:26

"Ни Путин ни Кабајева нису потврдили, а ни оповргли ове изјаве" зашто би уопште они демантовали ове вијести или потврђивали.Па не живе они у трач држави као ми

ОДГОВОРИТЕ