Унука ланцима везала за дрво у дворишту

Чачанка Надежда Михаиловић пријављена Центру за социјални рад и полицији. Комшије су виделе двоипогодишњег Д. М. како плаче и дозива у помоћ.

Србија 16.05.2015 | 09:08
Унука ланцима везала за дрво у дворишту

Центру за социјални рад и чачанској полицији почетком ове недеље пријављена је Ромкиња из Чачка Надежда Михаиловић, јер је свог двоипогодишњег унука Д. М. држала ланцима везаног за дрво у дворишту!

Нестваран призор детета које плаче и дозива у помоћ прво су приметили станари зграде у близини дворишта породичне куће у Улици Светозара Марковића, који су одмах о томе обавестили надлежне службе.

Како нам је испричао Надеждин комшија, станари су видели да је дечак био везан за дрво, и то ланцима, док је на њега викала баба, објашњавајући му да је немиран и да она не може да се избори са њим.

- Све је одмах пријављено Центру. Наше колеге су биле на терену и причали смо са бабом детета. Она је рекла да је чувала унука и унуку и да није могла да изађе на крај са њима јер су били веома немирни - сазнали смо у Центру за социјални рад. - Рекла је да је морала дечака да веже, пошто је страховала да ће излетети на оближњу улицу, која је прометна. Њој је речено да је такав поступак недопустив, а она је обећала да се то неће поновити и да зна да је погрешила.

У Центру нам је још речено да је ова породица била под надзором. Сазнали смо да поред Надежде и двоје унука у кући живе још и Надеждина ћерка Слободанка Ђорђевић, која је оболела од карцинома, као и њен невенчани муж Урош Бериша. У тренутку везивања дечака ни мајка нити очух нису били код куће.

Надежда нам је у четвртак потврдила да је везала унука, и додала да ју је на то мука натерала.

- Нисам другачије могла да га сачувам. Била сам сама и морала сам нешто да урадим по кући, а он није мировао. Плашила сам се да не изађе на улицу. Брзо сам га одвезала. Знам да сам погрешила, и ово више нећу поновити - казала је она.

(Вечерње новости)

Коментари / 0

Оставите коментар