Младић хтио да се убије скоком у Саву

Припадници Ватрогасне бригаде данас су, брзом и пожртвованом интервенцијом, уз помоћ ватрогасног брода спасили 17-годишњег младића из Саве који је у ту реку скочио са Железничког моста у Београду.

Србија 06.05.2015 | 22:20
Младић хтио да се убије скоком у Саву

Младић је око 15.00 сати са старог савског моста у близини аутобуске станице скочио у реку покушавши да изврши самоубиство.

На том месту Сава је дубока око шест метара а висина моста је 12 метара тако да је младић убрзо изронио и почео да плута по води.

Ватрогасаци спасиоци са ватрогасно спаличког брода су уочили младића на површини воде и одмах су кренули да му помогну, каже командант Ватрогасно-спасилачке бригаде Миле Јовичић.

Он је навео да је матица реке почела да носи младића који је почео да губи снагу, тако да су одлучили да баце колутове за спавање како би га извукли из воде.

Јовичић је рекао и да су уз помоћ тих колутова "ватрогасци - морнари" успели да привуку младића до брода, а потом и да га извуку на палубу.

Потом је позвана полиција као и екипа Хитне помоћи која је прегледала младића и потом га одвезла колима хитне помоћи, додао је Јовичић.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар