МУП: Роштиљ узрок пожара на Авали

Пожар који је око 11.20 избио на Авали локализован је и није било повређених ни угрожених грађана, речено је у МУП-у.

Србија 01.05.2015 | 13:30
МУП: Роштиљ узрок пожара на Авали

Како су навели, горели су трава и грање на обронку планине, као и да је до пожара је највероватније дошло када се проширила ватра с роштиља који су правили излетници.

"Три екипе ватрогасне службе су на терену. Пожар је локализован. Тиња шибље, а дим се шири са Авале", рекли су за Б92 у Ватрогасној служби.

"У пожару нема повређених", изјавила је за Б92 портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Председник Скупштине Града Београда Никола Никодијевић рекао је да је неколико ватрогасних екипа интервенисало из предострожности, јер је велики број грађана био на уранку.

"Горели су грање и трава, а пожар је сад локализован. Једна екипа још дежура за сваки случај", рекао је Никодијевић и апеловао на грађане да буду обазриви.

(Б92)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

крсто

01.05.2015 11:30

Чуј уранку.Па није Божић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

01.05.2015 13:18

У почетку бјеше јутрење о Ђурђевдану, те се маршалови поданици досјетише да то није добро, јер се тако Србадија држи свога. Онда измислише израз "уранак" и распалише пропаганду да то има да се одрађује по директиви на 5 дана прије Ђурђевдана, те испаде бесмислено да се у неколико дана 2 пута у зору народ окупља. Жалосно је што су и данашњи клинци задојени таквим идеологијама и што су научени да прије маршала није било ништа, а да ће и након њега остати он. Нека нам је Бог у помоћи!

Name

марко

01.05.2015 12:08

Теско Богу с нама,какви смо!!!

ОДГОВОРИТЕ