Николић испратио српске бајкере у Русију

Предсједник Србије Томислав Николић састао се данас са представницима Мото асоцијације Србије /МАС/ и пожелио им срећан и безбједан пут у Москву гдје одлазе у склопу учешћа у вожњи "Русија мото-тур 2015. године" у периоду од 4. до 16. маја.

Србија 30.04.2015 | 17:45
Николић испратио српске бајкере у Русију

Представници МАС-а захвалили су предсједнику Србије на пријему и истакли да ће на пут у Москву кренути са још већом мотивацијом знајући да имају његову подршку, саопштено је из кабинета предсједника Србије.

МАС је национална мото асоцијација основана прије 20 година која у континуитету окупља 45 мото клубова из свих дјелова земље, али и из Републике Српске и Бугарске.

Русија мото-тур 2015. године је маршута је од 6.500 километара на коју ће четворица српских мотоциклиста кренути 4. маја.

Током вожње која ће трајати 12 дана, представници МАС-а ће проћи кроз Мађарску, Пољску, Бјелорусију и Русију, потом ће се преко Естоније, Летоније, Литваније, Чешке и Мађарске вратити у Србију.

У Москви ће их сачекати представници руског Мото-клуба "Ноћни вукови", након чега ће заједно присуствовати Војној паради у Москви поводом Дана побједе над фашизмом - 9. маја.

Коментари / 0

Оставите коментар