Нереди на трибинама прије дербија

Вечити 148. дерби између Црвене звезде и Партизана није ни почео, а на трибинама стадиона ’Рајко Митић’ догодили су се инциденти.

Србија 25.04.2015 | 18:18
Нереди на трибинама прије дербија

Још није познат разлог нереда на трибинама, навијачи са источне и северне трибине су сукобили, па је морала да реагује и жандармерија.

На снимку телевизија Прва видео се сукоб на северној трибини стадиона на којој се налазе присталице Црвене звезде, које су ломиле столице и истим гађале органе реда.

Репортер те телевизије јавио је у директном преносу да су навијачи Партизана покушали испред улаза да пробију кордон полиције и сукобе се са навијачима ривалске екипе, али то су успели тек на источној трибини.

После тога дошло је до сукоба жандармерије и навијача Звезде на северу који и даље траје.

Постојале су две опције - да читав стадион буде испражњен и да се меч одигра, као и да меч евентуално буде одложен за десет дана.

Утакмица је ће ипак почела.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

немања

25.04.2015 17:39

Избацити оба клуба у другу лигу, просле године Гробари пале југ стадиона , сад Делије се туку са зандермеријом, ма избацити из лиге. Зао ми је родитеља са дјецом који су досли да гледају утакмицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

25.04.2015 18:23

Па зар Вуциц није увео ред у дрзаву!?!?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

26.04.2015 09:32

По мени овдје је требало дотерати два тенка и затворити стадион ја мислим да на следецем дербију не би било проблема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

26.04.2015 09:33

Срамота брате, требало би и Црвену Звезду и Партизан избацити из лиге да се мало "охладе". Ја сам мислио да су у најмању руку дошли Албанци па поново провоцирају. Сад се душмани сладе нека се Срби међусобно бију, као стока.

ОДГОВОРИТЕ
Name

асдфг

26.04.2015 10:22

Нема тога закона и пресједника да могу смирит стоку.Срамота ме сто сам Србин,овако није било ни са Албанијом кад су играли.Ми смо народ заосто, некултуран, необразован није ми јасно због цега се нереди праве умјесто да су после утакмице отисли сви да прославе нерјесен резултат тј.знаци нема бољег не мозе се ниста на силу. Далеко смо ми од цивизације и културе. а поготово од Европе.

ОДГОВОРИТЕ